Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Vos op de Ubbergseveldweg?

Op de Ubbergseveldweg hangt een briefje met de oproep om vuilniszakken pas aan de straat te zetten op de ophaaldag zelf. Volgens de afzender van het briefje is al eens gebeurd dat een vos (of meerdere vossen) in de nacht vuilniszakken openscheuren en zo een flinke rotzooi ervan maken. Hebben meer mensen vossen gezien op of in de buurt van de Ubbergseveldweg? Laat het ons weten.

Deel dit bericht!

Reacties

Kor Goutbeek
9 juni 2019

Interessant! Heeft de briefschrijver een vos gezien? Ook egels, meeuwen en kraaien kunnen vuilniszakken openscheuren en sommige huiskatten doen het zelfs. Maar een vos in onze buurt zou nog leuker zijn!

Kor Goutbeek
9 juni 2019

op de site waarneming.nl zijn geen waarnemingen gemeld van vossen in 2019 in onze buurt (maar daarom zouden ze hier nog wel eens kunnen langs zwerven)

Jeroen Nawijn
9 juni 2019

Of ratten, of een marter. Er is anti vossenspray te koop. In Londen wemelt het van de vossen en moeten inwoners in bepaalde buurten hun afvalzakken inspuiten...

Marlies van Pelt
9 juni 2019

Ik stond vorige week oog-in-oog met een vos toen ik mijn hond uitliet op de Kopse Hof. Praktisch Ubbergseveldweg dus...

Kor Goutbeek
9 juni 2019

Geweldig Marlies!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.