Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Vrijwilligerswerk in Berg en DalVrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. De vacature die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht: School's cool is een mentororganisatie die kwetsbare kinderen in de leeftijd van 11 tot 18 jaar, ondersteuning en begeleiding biedt bij schoolse zaken en bij het welbevinden van het kind. Een mentor biedt een leerling een steuntje in de rug bij de overstap naar het voortgezet onderwijs of een leerling die verderop in het voortgezet onderwijs tegen problemen aanloopt. Een mentor leeft mee en geeft het kind tips en goede raad. Deze individuele begeleiding en positieve aandacht van de mentor  heeft een gunstige invloed op de motivatie van de leerling en het zelfvertrouwen. Als mentor kun je goede schoolresultaten bevorderen en  ook de betrokkenheid van ouders bij school vergroten. Heb jij een dosis enthousiasme en zin om 2 uurtjes van je tijd te investeren in de toekomst van een kind en spreekt dit je aan? Neem dan contact op met Fleur Buijs 0612427154  

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor u bij dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.