Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
Op 22 augustus geeft de school voor T'ai Chi Chuan met Resi Messelink een workshop T'ai Chi en Qi Gong, in Cordium, Ruyterstraat 65 in Bottendaal in Nijmegen van 13.00 uur tot 17.00. Er is nog plaats!
Dansende kinderen in Vlindertuin Hengstdalseweg bij muziek Klezmore . Op zaterdag 9 juni 2018 speelden deze oud tuiniers in de Vlindertuin bij het jaarlijkse buurtfeestje
De Nijmeegse Grada Gootjes zingt uit eigen werk tijdens een optreden in Groningen.
Overlevingszwemmen voor kinderen vanaf dat zij kunnen lopen is een unieke zwemmethode waarin basis overlevingselementen zijn opgenomen. Deze essentiële elementen houden in dat jouw kind een stukje kan zwemmen, zodra hij moet ademen draait hij naar de rug en gaat zelfstandig drijven. Wanneer hij de kant, een trap of de ouder weet te bereiken draait hij weet terug naar de buik om verder te zwemmen. Deze zwemtechniek wordt zwem-drijf-zwem genoemd en is levensreddend!
De Wereld Tai Chi dag in het Thieme park in Bottendaal, Leemptstraat in Nijmegen
Besteding wijkbudget openbare ruimte voor wensen en ideeen in uw wijk!
Het is onzin zegt het verstand Het is wat het is zegt de liefde Het is ongeluk zegt de berekening Het is alleen maar verdriet zegt de angst Het is uitzichtloos zegt het inzicht Het is wat het is zegt de liefde Het is belachelijk zegt de trots Het is lichtzinnigheid zegt de voorzichtigheid Het is onmogelijk zegt de ervaring Het is wat het is zegt de liefde Erich Fried (vertaling Remco Campert) Muziek : Grada Gootjes
Door ouders een korte impresse van Kinderopvang Heyendael. Professionele opvang voor kinderen tussen 0-4 jaar in een rustige, groene omgeving in de nabijheid van Park Brakkenstein.
Pagina's (1): 1