Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (2): 1 2 Volgende
Titel Omschrijving
De hawaiiaanse lomi lomi massage zorgt er voor dat vitale energie naar elke plek in het lichaam kan stromen. Doordat het lichaam telkens in één vloeiende beweging wordt aangeraakt komen eventueel opgehoopte spanningen vrij en wordt een balans en goede gezondheid gestimuleerd. Typerend voor de lomi lomi massage is het masseren met het zachte deel van de onderarmen en de doorgaande flow. Deze massage techniek weerspiegelt de ritmische beweging van kabbelend water, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven. Doordat verschillende delen van het lichaam opnieuw tot een geheel met elkaar worden verbonden in een doorgaande beweging, komen vastgezette spanningen vrij, blokkades worden opgelost, en vitaliteit wordt hersteld.
Grada Gootjes zingt Eliphelet in haar eigen vertaling tijdens de Finale van Het Ouderen Songfestival in Carré. Dit is een verkorte versie van een ontroerend verhaal over een jongen met een verstandelijke beperking die een held blijkt te zijn. Voor de volledige weergave, zie ook www.gradazingt.nl.
De in Nijmegen - Oost gevestigde Bob Dylan Tributenband Hard Rain
Buurtbewoner Grada zingt een lied dat ze zelf heeft geschreven.
Workshop Tai Chi, meditatieve loopoefening
Stokoefening voor balans en evenwicht, onderdeel van de workshop Tai Chi van de School voor Tai Chi Chuan Nijmegen, De Kleine Weg.
Kinderfeestje buikdansen door buikdanseres Jasmine uit Nijmegen
Tijdens de opening van de ZOMEREXPOSITIE op 7 juli hebben we genoten van een mooie welkomsttoespraak door Wibe Veenbaas van Phoenix Opleidingen. Galerie Zeven Zomers toont tot en met 24 augustus schilderijen, foto\'s en beelden. http://zevenzomers.wordpress.com
Pagina's (2): 1 2 Volgende