Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (3): 1 2 3 Volgende
Titel Omschrijving
Simin Tander, De Kor Arman. CD Release concert @ Bimhuis Amsterdam Heeft drie maal bij East of Estern opgetreden. Ondertussen een wereldster geworden. 1
De kinderen van basisschool De Klokkenberg wilden in aanloop naar Kerst 'een lichtje zijn voor een ander' en deden dat via een actie voor de stichting De Liedjesfabriek. Muziektherapeuten en muzikanten van deze in Nijmegen-Oost opgerichte stichting geven ernstig zieke kinderen de kans om een lied te maken en op te nemen, compleet met videoclip. Ze bezoeken daarvoor ziekenhuizen in het hele land, met mobiele opnameapparatuur. De Klokkenberg-kinderen kregen in de les informatie over het werk van de Liedjesfabriek. Ze zamelden vervolgens statiegeldflessen in om de stichting te helpen nieuwe opnameapparatuur te kopen. Ook mochten ze samen een videoclip maken. Het lied gaat over de mooie kerstactie: 'Voor kinderen die ziek zijn'.
Dit filmpje geeft een logische verklaring voor het mysterie van de Broerdijk . Onderdeel van een aquaduct om water uit Berg en Dal aan te voeren voor soldaten van Legio X op de Hunerberg. Met de Broerdijk (en een houten goot) zouden ze waterover het 12 meter diepe hengstdal hebben kunnen leiden. Studenten van HBO Saxion opleiding Ruimtelijke ordening, voorloper van Urban Studies in Deventer hebben het landschap van romeins Nijmegen gereconstrueerd. In dit filmpje ziet u een wandeling door Romeins nijmegen met Broeraquaductdijk , markt gebouw Rode dorp , legerkamp Hunerberg en amfitheater.
Lente vanuit mijn woonkamer. Begin dit jaar heb ik gedurende een maand of twee foto's gemaakt vanuit mijn woonkamer. Langzaam zie je het lente worden en en zie je alles gebeuren op straat.
Een workshop T\'ai Chi samen met de buurtbewoners in de Jan van Galenstraat tijdens het straatfeest op 27 september in Bottendaal, én een workshop T\'ai Chi op 28 september in de Beeldentuin \'Een nieuw begin\' in Zyfflich vlak bij het Wylermeer. Prachtig weer en een heel inspirerend weekend!
Moeder en dochter tijdens de Open Monumenten Dag in de Vereeniging, 14-09-2014, met Somewhere van L.Bernstein. Grada Gootjes zang, Femke Hulsman piano.
Qi Gong met Resi Messelink in de buitenlucht in Berg en Dal. Met deze uit China afkomstige bewegingsoefening wek je levensenergie op. Informatie: t.messelink@chello.nl , www.taichichuannijmegen.nl
Evert van de Ven vertelt over zijn werk
Een promo filmpje van Cordium, De Ouverture op 30 en 31 augustus 2014
Summertime (George Gershwin) live by mother and daughter. voice: Grada Gootjes, mother (mezzo-soprano) piano: Femke Hulsman, daughter (17 years) living room concert summer 2014, Nijmegen, the Netherlands http://www.gradazingt.nl Join our Facebook: http://www.facebook.com/gradag Join our LinkedIn: http://www.linkedin.com/profile/view?id=44001487&trk=nav_responsive_tab_profile
Pagina's (3): 1 2 3 Volgende