Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (2): 1 2 Volgende
Titel Omschrijving
Er is een video van de Antonius van Paduakerk gemaakt in 3D met een laserpunt techniek. Een gave video die gebouwen in een ander perspectief plaasen. Aanrader!
Schlafe mein Liebster, J.S. Bach, Weihnachtsoratorium
Beste buurtgenoten, De video bevat een AV: een serie foto's op muziek. De foto's zijn gemaakt tijdens het gelijknamige buurtfeest afgelopen zondag 25 september op het Limosterrein. Veel kijkplezier gewenst! Ferdi Notten
Een korte, gefilmde impressie die gemaakt is van het feest ter ere van het 15 jarig jubileum van Cordium, centrum voor groei en ontwikkeling in de Ruytersraat 65, in Bottendaal op zaterdag 3 september 2016.
Wat je hier ziet is het promo filmpje van Cordium, centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Zij houdt van 29/8 t/m 3/9 een open week met gratis introductielessen.sessies op het gebied van Tai Chi en Qi Gong t/m energetisch werk. Zie voor info: www.cordium.nl
Ik bezocht de expositie "DE KLUIS" TOEGANGSCODE IN BEELD! en bevond mij onverwachts in de kelder van één van de oudste bankgebouwen van Nijmegen. En met dat ik de gigantische kluisdeuren passeerde voelde ik dat er iets verschoof van binnen. Ook het nauwe gangetje tussen de dikke omringende betonmuren ging ik door. Ik besefte dat niemand mij zou kunnen horen als de kluisdeuren zich achter mij zouden sluiten! Op de fiets naar huis vlogen de zinnen door mijn hoofd. En in plaats van eten te koken voor een vol huis, sloop ik met de gitaar naar de hal van mijn souterrain. En als vanzelf ontstond daar dit lied. Alsof het al die tijd al had liggen wachten om opgeschreven te worden.
Een impressie van de concerten van Ensemble Septime in de Componistenbuurt in Nijmegen Oost op zondag 3 juli jongstleden.
Buiten piano spelen doe ik graag :). Op mooie plekken en in het centrum. Deze zomer wil ik graag mijn eerste album opnemen. Steun mijn crowdfunder op https://www.voordekunst.nl/projecten/4570-straatpianist-rhea-elises-eerste-cd om dit te realiseren, dat zou ik super vinden :). Kijk of lees verder op de projectpagina voor meer informatie. Als je mijn pianomuziek leuk vindt, bestel dan mijn cd alvast door een donatie van € 25 te doen of kies een ander bedrag en bijbehorend bedankje, zoals een pianoles, huiskamer-/tuin-/parkconcert of een sessie met mijn mobiele piano. Het is ook heel fijn als je deze video wilt delen, met vermelding van de crowdfunding-link en mijn Facebook-pagina Rhea Elise & Piano ^^. Je kunt ook deze video op Facebook vinden en delen via deze link: https://www.facebook.com/piano.rhea.elise/videos/1788370701439944. Bedankt!
Twee leerlingen van het Montessori College worden door N1 geïnterviewd over de expositie die deze maand bezocht kan worden in Stip Oost
Pagina's (2): 1 2 Volgende