Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (2): 1 2 Volgende
Titel Omschrijving
Het Neva Ensemble uit St. Petersburg Rusland zong vandaag 23 dec 2017 voor een volle kapel in Joachim en Anna in Nijmegen. Een staande ovatie kregen zij na prachtige Russische liederen vertolkt te hebben.
Op 11 januari 2018 organiseert Volt Producties in opdracht van de Vrijwilligerscentrale Nijmegen de kick off van het project Bijzonder Werkt 3.0 tijdens ‘Samen Werkt, Bijzonder!’ in het Goffertstadion te Nijmegen. Het gevarieerde programma omvat onder andere workshops, gastsprekers en een aansluitende borrel met live muziek. Tijdens de Kick-off informeren we maatschappelijke organisaties over het project om draagvlak te creëren voor het bieden van een vrijwilligersplek. Daarnaast stellen we bedrijven de vraag: "waar kan een vrijwilliger aan werken om straks bij u wellicht een betaalde baan te vinden?". Tijdens de kick-off wordt er op interactieve wijzen gekeken naar opties en mogelijkheden voor alle betrokkenen binnen het project. Het kijken vanuit een onverwachts perspectief levert vaak waardevolle en memorabele samenwerkingen op. Voor meer informatie en aanmelden voor “Samen Werkt, Bijzonder“, de Kick off van het project Bijzonder Werkt 3.0 kunt u terecht op de website van de Vrijwilligerscentrale Nijmegen: www.vwc-nijmegen.nl.
Houdt u van zingen? U had mee kunnen zingen. Maar luisteren was ook heerlijk. Zondag (vandaag) heeft het Carolskoor prachtig gezongen in de Antonius van Paduakerk op de Groesbeekseweg.. Er waren tientallen aanwezige die bij binnenkomst de teksten op papier hadden gekregen. Mijn favoriet om mee te zingen, is Gloria in excelcis Deo. Het filmpje is helaas geen goede kwaliteit en doet geen eer aan de ervaring in de prachtige kerk met fantastische akoestiek. Het koor is (kort) te horen met The little Drummer Boy. Op orgel Paul Keijsers Ik hoop dat ze vaker van zich laten horen.
Tai Chi en Qi Gong met Resi Messelink
De Waal met de nieuwe brug in Nijmegen
Grada, singer-songwriter uit Nijmegen-Oost, doet mee aan de zangwedstrijd Sweet Sorrow Award met haar lied Oh my precious you....en hoe meer likes hoe meer kans om naar de finale te gaan???? Please like and share this song!
Introductie Tai Chi en Qi Gong met Resi Messelink 15/9 om 10.00u Hazenkampseweg 26 Aanmelden 024-3234534, t.messelink@chello.nl
Introductie Tai Chi 15/9 10.00u Hazenkampseweg 26 met Resi messelink Filmpje in de tuin van 'Warmeloo' door Resi Messelink
video van Monica Coronado ( Barcelona) & gipsy flamencogitarist Manito, opgenomen in Museumpark Orientalis op 18 juni 2017
vrienden en vriendinnen van de Vlindertuin bij hengstdalseweg 18 hebben begin juni vier zelf opgekweekte vlinders uitgezet. zie ze vliegen en kom kijken !
Pagina's (2): 1 2 Volgende