Menu

Buurtverbetering:

Graag ook De Wijkkrant in Bottendaal

Martin van Els
16 februari 2017
0 waarderingen

Sinds een half jaar ligt de Wijkkrant voor Nijmegen-Oost regelmatig bij mijn buurtsuper aan de Burghardt van den Berghstraat in Bottendaal. Ik ben er heel blij mee. Het staat vol met informatie, 35 pagina's lang. Het is voor mij ook relevant, want ik woon tenslotte ook in een deel van Nijmegen-Oost.


Nu verschijnt er in Bottendaal ook een wijkblad en wel De Zeeheld. Maar dat is beduidend dunner en slechts acht pagina's dik. Dit is ook niet onlogisch want Bottendaal is beduidend kleiner, en er wonen veel minder huishoudens.


Maar het effect is wel dat doordat ik tweemaandelijks De Zeeheld ontvang, ontvang ik niet de artikelen die in de Wijkrant voor Nijmegen-Oost staan, terwijl ze eigenlijk voor mij net zo interessant en relevant zijn.  Dan kunnen we het ook hebben over het "Prikbord" dat meermalen groter is dan de rubriek "Zeepbellen".
Wat zou er eenvoudiger en logischer zijn dan gewoonweg beide redacties samen te voegen?

Met vriendelijke groet,
Martin van Els

Reacties

Loes 26 februari 2017
Beste Martin, Als je in je wijk veel mensen kunt vinden die de wijkkrant ook graag ontvangen én de redactie van de Zeeheld geen bezwaar heeft, is verspreiding in Bottendaal mogelijk. Zo bezorgen we de wijkkrant nu ook in Berg en Dal en Heilig Landstichting.
Bekijk alle buurtverbeteringen in je buurt »