Over Cornélie

Buurt pluspunten
De bossen en de mooie Ooypolder zijn op fietsafstand. Je bent binnen fietsafstand al op vakantie. https://klimbijnijmegen.com/
Werk
Op mijn 65ste ben ik een winkel begonnen voor lichtgewicht kinderfietsen. De Stip-kinderfietsen hebben een uitgekiende kindergeometrie. Alle onderdelen zijn gemaakt voor kinderen: Kleine cranks, kleine handvatten, kleine remgrepen die verstelbaar zijn op de kinderhandgrootte, kleine zadels en wat misschien het belangrijkste is, de fietsjes zijn in het algemeen zo licht mogelijk. Door de goede geometrie en het lichte gewicht, fietst het kind makkelijker. Hij kan zijn fiets zelf optillen. Ik verkoop met name Frog bikes en Woom bikes.
Vrije tijd
Cornélie Metselaar heeft als oefentherapeute Cesar meer dan 25 jaar gewerkt in een eigen praktijk, op de universiteit en in verschillende instellingen. Haar specialisatie is een goede houding te vinden in verschillende situaties, zoals de werkhouding van de tandarts (onderzoek op de universiteit), de houding van musici, de houding achter de computer enzovoort. In haar eigen praktijk werkte ze veel met kinderen. Nu combineert ze haar liefde voor fietsen en haar kennis als oefentherapeute Cesar tot het vinden van de beste en veiligste fiets voor kinderen.

Pagina's

Cornélie is nog niet betrokken bij pagina's.