Over Dick

Buurt pluspunten

Er wonen hier heel oorspronkelijke en creatieve mensen. Doet me altijd een beetje denken aan San Francisco. Er heerst een prettige creatieve en tolerante energie.

Vrije tijd

Ik hou van wandelen, fietsen, lezen, theekommen maken (keramiek). En ik hou natuurlijk van schrijven; daar heb ik ook veertig jaar mijn brood mee verdiend als journalist.

Meer informatie

Ik heb zes zenboeken geschreven en er is een nieuw boek op komst. Van mijn boek 'De tocht van het hart' (ook als e-book) is ook een Engelse vertaling beschikbaar. Mijn laatste boek heet 'Welkom in de werkelijkheid'. Ik schreef columns voor De Wijkkrant Oost, en schrijf colmuns in het Boeddhistisch Dagblad, Centrum Waerbeke, Han Fortmann Centrum en debezieling.nl. En ook voor de Oorschelp, het dorpsblad van de Heilig Landstichting.

Werk

Ik ben zenleraar, personal coach en auteur van columns, artikelen en boeken. Ik begeleid groepen en mensen individueel om vrijer en creatiever in het leven te staan. Ik heb een eigen zencentrum. Het heet Zen Centrum Nijmegen en het heeft zijn hoofdkwartier in De Zendo op Orientalis. Kijk ook op www.zennijmegen.nl