Over Fysiotherapie

Buurt pluspunten
Waarom kiezen voor Fysiotherapie MCNO-De Wedren: Herstellen in een goede sfeer - Voor ons is elk persoon en elke klacht uniek - Samen gaan wij jouw bereiken
Meer informatie
Fysiotherapie MCNO-de Wedren is een moderne praktijk met meerdere disciplines. Deze praktijk heeft twee locaties in Nijmegen-Oost en heeft veel eerstelijns samenwerkingen. In deze praktijk werken 8 fysiotherapeuten, 1 trainer, 2 yogadocenten, 4 fitscoaches, 3 administratieve medewerkers en een aantal stagiaires (sport en fysiotherapie). De diversiteit van het team is erg groot en de sfeer is open, sociaal en met een dosis humor.
Vrije tijd
Wij zien onze praktijk voornamelijk als wijkpraktijk; de zorg en activiteiten die de praktijk biedt spelen vooral in op de behoefte en samenstelling van de bewoners van Nijmegen en Nijmegen Oost in het bijzonder. Fysiotherapeutische specialisaties dienen primair bij te dragen aan de zorgbehoefte binnen Nijmegen Oost. Het vakgebied mag uiteraard daarnaast ook gericht zijn op cliënten van buiten deze wijk of zelfs buiten Nijmegen.

Berichten van Fysiotherapie
Fysiotherapie MCNO/De Wedren

Fysiotherapie De Wedren