Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Femke Klein

Ik woon en werk in Nijmegen-Oost (Groenewoud). Ik help jou of je kind graag met therapie, een therapieweek, of een therapiegroep. Kijk op www.therapieweek.nl

Over Femke

Buurt pluspunten
Ik houd van de rust en het groen in de wijk Groenewoud waar ik woon. Ook heb ik voor deze wijk gekozen, omdat de bossen zo fijn dichtbij zijn!
Werk
Ik werk als therapeut bij Therapieweek, waar ik therapie geef aan kinderen en volwassenen + intensieve, individuele therapieweken geef + therapiegroepen begeleid voor jongeren met psychische problemen. Kijk voor meer informatie op www.therapieweek.nl
Vrije tijd
Ik houd van wandelen in de prachtige bossen in en rond Nijmegen, ik lees graag informatieve boeken en mooie verhalen, kijk soms documentaires op het gebied van gezondheidszorg en onderwijs en ik houd ervan om met vrienden af te spreken en gezellig samen te eten en bij te praten.

Pagina's

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.