Over Femke

Buurt pluspunten

Ik houd van de rust en het groen in de wijk Groenewoud waar ik woon. Ook heb ik voor deze wijk gekozen, omdat de bossen zo fijn dichtbij zijn!

Werk

Ik werk als Kunstzinnig Therapeut (de nieuwe benaming is officieel Vaktherapeut Beeldend) in mijn praktijk Therapieweek. Ik geef hier kunstzinnige therapie aan volwassenen, kinderen en jongeren. Ook verzorg ik individuele, intensieve therapieweken voor volwassenen en geef ik (online) cursussen. Kijk voor meer informatie op www.therapieweek.nl. Daarnaast werk ik als zelfstandige als Verhalenverteller & Poppenspeler bij Vertelbedrijf. Ik vertel verhalen op kinderfeestjes, heb een aanbod voor scholen, bibliotheken, verpleeghuizen, festivals en ik bied kabouter- en verhalen-wandelingen aan. In coronatijd zijn Kinderfeestjes, Zoomverhalen en Deurverhalen mogelijk. Kijk voor meer informatie op vertelbedrijf.nl.

Vrije tijd

Ik houd van wandelen in de prachtige bossen in en rond Nijmegen, ik lees graag informatieve boeken en mooie verhalen, kijk soms documentaires op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs of reizen en ik houd ervan om met vrienden af te spreken en gezellig samen te eten en bij te praten.

Meer informatie

Informatie over mijn achtergrond kun je vinden op https://www.linkedin.com/in/femke-klein/ Wat ik als Kunstzinnig Therapeut voor je kan betekenen lees je op http://www.therapieweek.nl/ Mijn aanbod als Verhalenverteller en Poppenspeler vind je op https://vertelbedrijf.nl/