Over Susan

Buurt pluspunten
Zo dicht bij de natuur én het centrum, zulke verschillende mensen en samenlevingsvormen, gezellige terrasjes, veel activiteiten. In 1994 ben ik hier met mijn dochters komen wonen en we hadden het meteen naar ons zin! Toen zij het huis uit gingen leek het me tijd om te verhuizen, maaarrrr waar is het nou fijner wonen dan hier?
Werk
Eerder was ik hier te vinden als Nia Susan en gaf ik op vrijdagmorgen Nia lessen, met veel plezier. Dat gaat door een (lichte) chronische aandoening helaas niet meer op de energieke manier zoals ik graag deed. Om nieuwe mogelijkheden te scheppen volg ik op dit moment een Nia training gericht op Plezier in bewegen met beperking en daarnaast een opleiding tot Beweegcoach. Ik zoek proefcliënten voor mijn ontwikkeling tot beweegcoach. Meer informatie hierover vind je op mijn website: www.sbactief.nl Daarnaast werk ik als bureaucoördinator bij De Luisterlijn Nijmegen en als PGBzorgverlener.
Vrije tijd
Ik hou van lange wandelingen, fietstochten en backgammon spelen met mijn lief. Van lezen, dansen en bewegen, collages maken en gezellige dingen doen met dochters, familie en vriendinnen/vrienden.

Betrokken bij

Berichten van Susan