Over Susan

Buurt pluspunten
Zo dicht bij de natuur én het centrum, zulke verschillende mensen, gezellige terrasjes, veel activiteiten. In 1994 ben ik hier met mijn dochters komen wonen en we hadden het meteen naar ons zin! Toen zij het huis uit gingen leek het me tijd om te verhuizen, maaarrrr waar is het nou fijner dan hier?
Werk
Eerder was ik hier te vinden als Nia Susan en gaf ik op vrijdagmorgen Nia lessen, met veel plezier. Dat gaat door een chronische aandoening helaas niet meer. Ik ben beschikbaar als PGBzorgverlener en praktisch coach bij (financieel) administratieve klussen ( mijn ervaring met zowel administratief werk als AD(H)D, dyslexie, concentratieproblemen e.d. zet ik in voor mensen die voor zo'n klus staan en er zonder ondersteuning niet uitkomen). Meer informatie hierover vind je op mijn website: www.sbactief.nl In augustus bied ik ZomerKrachtweken aan (een maandagochtend- en een woensdagochtendgroep). Samen ervaren wat beeldende opdrachten, lichte dans/beweging, mindfulnessmeditaties je kunnen brengen in tijden dat je niet meer verder kunt zoals het ging en ook nog niet ziet hoe dan nu? (bijv. bij stressklachten, ziekte, werkverlies). Vanaf 5 juni zal de informatie hierover op www.zomerochtenden.nl compleet zijn.
Vrije tijd
Ik hou van lange wandelingen, fietstochten en backgammon spelen met mijn lief, van lezen, dansen en bewegen, collages maken en gezellige dingen doen met dochters, familie en vriendinnen/vrienden.

Betrokken bij

Berichten van Susan