Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

kinderdagverblijf Poespas

Poespas is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Poespas staat voor kwaliteit en kleinschaligheid. Dit zijn de pijlers van onze organisatie

Over kinderdagverblijf

Buurt pluspunten
levendig, jong en altijd wat te beleven, Poespas is dat ook kijk maar eens op facebook
Werk
kinderopvang
Meer informatie
Poespas is een kleinschalig kinderdagverblijf gesitueerd in Nijmegen oost. We bestaan nu bijna 30 jaar en zijn in 1988 begonnen in een voormalig kleuterschool aan de Archipelstraat. Dit pand is inmiddels gesloopt en heeft plaats gemaakt voor woningbouw. Tegenwoordig zitten we al een hele tijd op de Dommervanpoldersveldtweg 71a in een eigen pand. Kinderdagverblijf Poespas is gedurende het hele jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur, met uitzondering van alle algemeen erkende feestdagen. Daarnaast is Poespas uitsluitend de dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten. Bij Poespas zijn we ons ervan bewust dat het opvangen van uw kind automatisch het mede opvoeden van een kind is. Wij bieden dan ook zeker meer dan alleen opvang in de zin van zorg voor voeding en slaap. Belangrijk en leuk vinden we het geven van warmte en aandacht aan kinderen. We hebben oog voor diens behoeftes, kwaliteiten en ontwikkeling. Als kinderen dingen willen ontdekken, weten, oefenen of proberen zullen we dat stimuleren aan de hand van bepaalde waarden en normen. Het respecteren van een kind zoals het is, is een belangrijk uitgangspunt bij Poespas. Het is van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Kinderen willen zich, net als wij, erkend en gewaardeerd voelen. Groepen Poespas heeft drie groepen: 1 babygroep en 2 peutergroepen, oftewel een horizontale indeling. Het gescheiden opvangen van baby's en peuters vinden wij belangrijk, aangezien de kinderen in deze groepen qua persoonlijke verzorging en qua ontwikkeling enorm van elkaar verschillen.

Pagina's

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.