Nijmegen-Oost.nl

Inloggen of inschrijven

Tineke Nauta

Over Tineke

Buurt pluspunten
Er is levensruimte en veel groen. En wanneer we door de buurt wandelen komen we altijd aardige bekende mensen tegen. Wat verder heel bijzonder is, is dat we nu wonen en werken op de plek waar Frans Veldman de haptonomie en later de Haptotherapie is gestart. Het is een eer te mogen wonen en werken in dat huis waar zoveel is opgebouwd en gebeurd. Het huis is gebouwd vanuit liefde en dat voelen we iedere dag.
Werk
Ik werk als Craniosacraaltherapeut en Haptotherapeut.en haptonomische zwangerschapsbegeleiding vanuit de haptonomie. Op dit moment ben ik bezig de cursus Vrouw-en-Kracht te organiseren. Klein maar fijn 5 dagen werken aan je vrouwelijkheid en kracht. Sinds 1974 werk ik op deze plek met haptonomie en Haptotherapie. Van 1980-2010 heb ik leiding gegeven aan het Fysiotherapeutisch Instituut Nijmegen. Het is mijn levenswerk en geeft diepe dankbaarheid.
Vrije tijd
muziek maken, wandelen in "onze Waaltuin", genieten van mijn familie waar ik trots op ben, gezellig eten met vrienden, gedichten lezen en boeken bespreken met onze leesgroep, tuinieren.

Pagina's

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.