Fan


Leuk dat je ook Fan van Oost wilt worden! Veel mensen waarderen de Wijkkrant en kijken ernaar uit. Echter, door teruglopende advertentie-inkomsten slinken onze reserves snel. 

Als jij ook Fan wordt en jaarlijks een klein bedrag (€10) betaalt, kunnen onze vrijwilligers een mooie krant blijven maken. Zo werken we aan een fijne wijk met een goede sfeer! 

'Fan van Oost'-sticker
Als fan krijg je van ons een 'Fan van Oost'-sticker voor op je brievenbus. Zo weten wij dat je Fan bent en graag de Wijkkrant wilt ontvangen, ook al wil je geen reclame of andere bladen.

We zouden jouw hulp erg waarderen. Klik op de knop hieronder om je gegevens in te vullen. We mailen je dan op een later tijdstip om de betaling te regelen. 

Mocht het niet lukken, geen probleem! Stuur dan je aanmelding als Fan naar redactie@nijmegen-oost.nl met vermelding van voornaam, achternaam, je postcode en je huisnummer. 

Heb je nog vragen of andere opmerkingen? Mail die dan naar redactie@nijmegen-oost.nl

Hartelijke groet van het hele Wijkkrant-team: 

Loes, Wilmy, Anna, Karin, Kor, Marc, Ton, Hans, Bert, Marjon, Bert, René, Simone, Kees, Mohanad en Eric. O ja, en ook van onze bijna 100 vrijwillige bezorgers!