Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu
Terug

Nieuws:

Ondernemer: word gastheer van het Landschap Rijk van Nijmegen

Redactie nijmegen-oost.nl, (De wijkkrant)
11 juli 2018 , 424x gelezen

Het aantal toeristen in het Rijk van Nijmegen groeit. De prachtige natuur en het landschap dragen bij aan deze groei. Recreatie- en horecaondernemers kunnen daar de vruchten van plukken. Een ondernemer die de bijzondere natuur in zijn eigen gebied goed kent, is een interessante gastheer of -vrouw. Ondernemers in Nijmegen, Berg en Dal en Heumen worden daarom uitgenodigd om dit najaar het IVN Gastheer van het Landschapsprogramma Rijk van Nijmegen te volgen. Tijdens het programma leren ondernemers alles over de bijzondere natuurlijke parels in hun omgeving, waarmee ze het verblijf van hun gasten kunnen verrijken.
Tijdens het programma van vier dagdelen komt onder andere het ontstaan van het (rivier)landschap, de rijkdom aan historie en de typische flora en fauna van het gebied aan bod. Ook ontwikkelen de ondernemers samen nieuwe natuurbelevingsactiviteiten en -producten. Zo komen Nijmegen, Berg en Dal en Heumen en de horeca- en recreatieondernemingen in de omgeving nog beter op de kaart te staan.    
Het IVN Gastheer van het Landschap programma Rijk van Nijmegen start op 27 september. Meer informatie op https://www.ivn.nl/ivn.nl/gastheervanhetlandschaprijkvannijmegen.

Foto: Frans Aleven

Reacties