Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu
Terug

Nieuws:

Zwemmen met Spetters Gay Swim Nijmegen in Erica Terpstra zwembad

Redactie nijmegen-oost.nl, (De wijkkrant)
16 april 2018 , 600x gelezen

Zondag 22 april: zwemmen bij de Spetters Gay Swim Nijmegen. Tijd: 13.00 – 14.00 uur. Met speciale zwemtraining. Daarna Roze borrel in cafe Jos vanaf 14.30 uur.

Locatie: Erica Terpstra zwembad, Kwakkenbergweg 25 – Nijmegen

Kom je ook lekker zwemmen,  mail dan even naar dkrol@fo.nl met je naam en heb je zwemdiploma?

Om samen te werken en elkaar te versterken hebben we dit jaar besloten  om de Roze borrel ook te koppelen aan de Spetters.

Zwemvereniging Spetters bestaat sinds 1999 en is een enthousiaste club mensen. Bij Spetters kun je meedoen aan trainingen of je kunt recreatief zwemmen. Er zijn beginners tot zeer ervaren zwemmers en iedereen kan op zijn eigen niveau trainen. Spetters biedt een positief sociaal verband dat je stimuleert mee te blijven doen met de trainingen. De vereniging telt 60 leden die het sporten in een homovriendelijke omgeving met onderlinge betrokkenheid, gezelligheid en maatschappelijke zichtbaarheid onderschrijven.
De verhouding mannen en vrouwen is 40-20. Een aantal leden neemt actief deel aan wedstrijden in Nederland en het buitenland. De leeftijd van de Spetters ligt tussen 27 en 60 jaar, maar ook als je jonger of ouder bent, ben je van harte welkom  Afgesloten wordt met de Roze borrel in café Jos

Reacties