Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

In de krant

Groot bereik, aantrekkelijk tarief 
Elke maand nemen 30.000 mensen in Nijmegen-Oost ruim de tijd om de wijkkrant te lezen. De krant wordt huis-aan-huis bezorgd in Hengstdal, Altrade, Hunnerberg, Kwakkenberg, Galgenveld, Groenewoud, Ooijse Schependom, Berg en Dal en Heilig Landstichting.  Daarnaast ligt de krant op allerlei afhaalpunten zoals supermarkten en wijkcentra.

Aantrekkelijk tarief, beperkte ruimte
Onze stichting heeft geen winstdoelstelling en werkt met vrijwilligers. Daarom zijn onze tarieven een stuk lager dan commerciële bladen terwijl ons bereik hoger is. Er is daarom veel vraag naar de beperkte ruimte in onze krant. 

Beperkte ruimte
Wij reserveren 70% van de krant voor mooie verhalen uit de wijk en 30% is voor advertenties. Door het grote bereik en de aantrekkelijke tarieven is er veel vraag naar deze beperkte ruimte. Reserveer daarom tijdig de ruimte die je wilt, wacht niet tot het laatste moment.

Bel of mail nu Loes
Reserveer nu je plek en stuur je advertentie naar Loes Wijffels op of bel haar op 024 - 20 22 258.

Tarieven
Hieronde onze tarieven excl BTW en geldig tot 31 Dec 2019. Als je een contract neemt voor minimaal 4 plaatsingen dan krijg je korting, ben je verzekerd van plaatsing, krijg je voorrang op éénmalige adverteerders en is een tussentijdse wijziging van je advertentie gratis. De tarieven hiervoor zijn:

Wil je zonder contract een losse advertentie plaatsen? Dan zijn dit de tarieven:

Prikbordadvertentie
Een prikbordadvertentie op de site is gratis, wil je die óók in de krant plaatsen dan kost deze €12,50. Kijk hier hoe je een prikbordadvertentie op de site plaatst.

Aanleveren advertentie
We gaan ervan uit dat je de advertentie kant en klaar aanlevert. Voor de opmaak van een nieuwe advertentie of veel opmaakwerk aan een bestaande advertentie vragen wij €50. Bij een contract zijn kleine inhoudelijke wijzigingen kosteloos. Aanleveren graag als pdf, illustraties in cmyk in voldoende resolutie, minimaal 200 dpi. Bij los aanleveren ontvangen we je tekst graag in Word én ook als pdf bestand om de opmaak te controleren. Illustraties of logo ontvangen we graag in een hoge resolutie los als jpg. 
Voor een voorbeeld van een advertentie in de wijkkrant bekijk ons archief.

Bel of mail nu Loes
Reserveer nu je plek en stuur je advertentie naar Loes Wijffels op of bel haar op 024 - 20 22 258.