Menu

Hobbycentrum Nijmegen Oost

Bij Hobbycentrum Nijmegen Oost is iedereen welkom om deel te nemen aan verschillende creatieve cursussen en workshops. Op deze site kun je precies zien wat er bij ons allemaal te doen is. Alle cursussen en workshops worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers en elk moment van het jaar kun je starten met je deelname aan de cursussen. We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen bij het Hobbycentrum. Vandaar dat de deelnemersbijdrage laag is. Maar je bent niet verplicht om deel te nemen aan cursussen; je kunt ook bij ons terecht voor alleen een praatje of een kopje koffie. Er is altijd iemand aanwezig op het centrum die je meer informatie of een rondleiding kan geven.

Hobbycentrum Nijmegen Oost is een centrum waar volwassenen creatieve cursussen en workshops kunnen volgen, zoals tekenen, schilderen, boetseren, pottenbakken, speksteen bewerken, houtbewerken, edelsameden, handwerken, boekbinden en nog veel meer! Ook bieden we regelmatig korte workshops aan zoals zilverklei, bloemschikken, mobiele telefonie, tassen maken. Voor een up-to-date programma kunt u informatie opvragen bij de beheerder.


Openingstijden: van maandag t/m vrijdag, van 9.00 tot 16.00. We zijn gesloten van 16 juli tot 6 auguastus. Er is altijd iemand aanwezig om u een rondleiding te geven en uw vragen te beantwoorden.

 

Laatste berichten