Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Wij zijn nu na 10 jaar een begrip in Nijmegen en omgeving en hebben wij ook ruime ervaring in het verzorgen van de uitvaart, Wij vinden het nog steeds heel bijzonder om het vertrouwen te krijgen om een uitvaart voor iemand te mogen verzorgen.

Wij zijn uitvaartverzorgers die ernaar streven dat de wensen van de overledene en de nabestaanden voor, tijdens en na de uitvaart zo goed mogelijk worden uitgevoerd. We stellen alles in het werk om het afscheid van uw dierbare zo persoonlijk mogelijk te maken. Omdat wij niet zo,n grote uitvaartonderneming zijn kunnen we meer aandacht en tijd aan u besteden en hebben wij direct en persoonlijk contact. u heeft één uitvaartverzorger die u begeleid en ondersteund in deze zo moeilijke periode.Wij vinden het belangrijk dat een afscheid past bij de overledene en de nabestaanden. Respect, eerlijk en betrokken zijn onze belangrijkste kernwaarden
Contact
Lankforst 5633, Nijmegen
6538LB
0634045001
meijerentenhove@kpnmail.nl

Medewerkers (1)

Klopt er iets niet? Geef het door!