Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Afvallen zonder hongergevoel, futloosheid of chagrijn

Iedereen die weleens aan de lijn heeft gedaan zal hetzelfde zeggen: het is best pittig. Je bent altijd een beetje hongerig, energie vloeit je lichaam uit, je voelt je slapjes en chagrijnig. Met de afslankmethode van My-LifeSlim gaat dat allemaal niet op.

Allereerst biedt My-LifeSlim een goede begeleiding, zodat je er nooit alleen voorstaat. Voor de fysieke ondersteuning zijn er voedingssupplementen, die ervoor zorgen dat je niet op je spiermassa afvalt en je je snel fitter laten voelen zonder humeurig of naar gevoel. Dat maakt het afvallen een stuk makkelijker.

Tijdens de intake maak ik een persoonlijk dagschema. Alles wat je eet is gewoon in de supermarkt te koop en eenvoudig in te passen binnen werk en gezin. En kom je er even niet uit, dan heb ik nog wel wat receptjes en tips voor je in de aanbieding.

Wil je ook een gezondere levensstijl en van je overtollige kilo’s af? Wacht niet te lang en bel of mail me voor een afspraak voor een intakegesprek.

Ik houd praktijk onder het dak van Kinderfysiotherapie Theeuwes & Vrenken

Medewerkers (1)

Klopt er iets niet? Geef het door!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.