Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Over
PRV zingt bij leven en dood, bij momenten die je wilt vieren en bij momenten van afscheid. We zijn ervaren zangers die dit met hart en ziel doen omdat het zo bijzonder is om mensen met muziek en persoonlijke verhalen in het licht te zetten.

Afscheid
We hebben veel ervaring in het zingen bij uitvaarten. In de intimiteit van een uitvaart weet juist levende muziek de weg naar het hart te vinden. Als muziek, ritueel en teksten mooi vervlochten zijn, kan er een warme sfeer van verbondenheid ontstaan waarin het onvermijdelijke ‘los moeten laten’ een liefdevolle en waarachtige gebeurtenis wordt.

Levensfeest
Als je een mijlpaal in je leven wilt vieren kan PRV daar aan bijdragen. We denken graag mee over een vorm; een zangworkshop, een concertje, een levens- of ander verhaal in tekst en muziek.

Wij repeteren onder leiding van Frank Litjens met 16 zangers, en zingen bij deze gelegenheden in dubbelkwartet. We bieden een uitgebreid, mooi en gevarieerd repertoire van klassieke en eigentijdse muziek.
Contact
Rijksweg-West 68, Arnhem
6842BE
0640357211

Berichten

Medewerkers (1)

Klopt er iets niet? Geef het door!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.