Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Mijn naam is Frederique Smeets, vol energie voor en door natuurlijke voeding. Ongeraffineerde voeding zonder kunstmatige toevoegingen bij voorkeur terug naar de basis. Mijn jarenlange zoektocht naar fitheid heb ik gevonden. Innerlijke en uiterlijke fitheid in de breedste zin.

De zoektocht binnen het walhalla aan (natuur)voeding was een uitdaging en blijft. Ik wil waken voor hypes en mij vooral richten op de basis. Binnen die basis, wat het seizoen ons biedt, geniet ik!

Mijn advies deel ik op basis van mijn opleiding tot natuurvoedingsadviseur, orthomoleculair voedingsadviseur en mijn jarenlange persoonlijke ervaring. Klachtenvrij en een volwaardige lekkere maaltijd op tafel zetten in het drukke alledaagse? Bewuster omgaan met voeding voor meer energie en genot? Hoe? Ik kijk graag naar jouw mogelijkheden!
Contact
Barbarossastraat 39, Nijmegen
6522DK
06 12693589

Medewerkers (1)

Klopt er iets niet? Geef het door!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.