Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Nijmegen heeft een eigen Roller Derby vereniging. En deze Roadkill Rollers zijn op zoek naar ‘vers vlees’. Je hebt geen ervaring of eigen skates nodig. Maar let op: Roller Derby is een full contact sport dus je moet wel tegen een stootje kunnen.

Sport op rolschaatsen
Roller Derby is een full contact sport op rolschaatsen. Bij Roller Derby strijden twee teams tegen elkaar op een ovale baan. De bedoeling is spelers van de verschillende teams elkaar inhalen. Maar dat gaat niet zomaar, want spelers mogen hun tegenstanders hinderen.

Fresh Meat traject
Je leert die avond de basis van het spel en je krijgt een korte demonstratie. Na de demo mag je in het zogenaamde ‘Fresh Meat’ traject zelf de wieltjes onderbinden om het geleerde in de praktijk te brengen. En dat houdt in: remmen, veilig vallen en opstaan. Het fijne is dat je alle materialen (ja dus ook de skates!) gewoon kan lenen! Zin om deze stoere sport eens te proberen? Meld je dan hier aan. De Nijmeegse club zoekt zowel mannen als vrouwen.

Train mee met de Roadkill Rollers
Enthousiast na de open avond? (Kijk op facebook voor actuele data of stuur een berichtje) dan kun gelijk mee in het nieuwe Fresh Meat traject. Voor een contributie van 27.50 per maand train je twee keer per week, dinsdag en vrijdag avond, mee met de Roadkill Rollers. Tijdens het traject leer je alles wat nodig is om te kunnen skaten en Roller Derby te spelen.
Berichten

Medewerkers (1)

Klopt er iets niet? Geef het door!