Menu

stichting tikkie jij bent hem voor terminale/zieke kinderen

hallo allemaal,
Wij zijn een officieel erkend goed doel die zich inzet zieke/terminale kinderen.

Wij zoeken sponsors/donateurs/bedrijven die willen helpen ons doel te bereiken. Het doel is de realisatie van het 1ste Oncologisch Verantwoord Zwembad in Nederland (Oosterhout gld). Nu is de organisatie bijna zover maar mist het laatste zetje naar de finish om de begroting sluitend te maken.
Helpt u mee? kijk op onze site voor meer informatie.

Wij van stichting tikkie jij bent hem zoeken donateurs/sponsoren.

Ons doel is de realisatie van het 1steOncologisch Verantwoord Zwembad in Nederland.

Doormiddel van het werven van sponsoren/ donateurs/en bedrijven die willen mee participeren in ons project, hopen wij eind 2018 voldoende financiële middelen te hebben om de bouw te kunnen starten van een zwembad dat zich specifiek richt op het kunnen laten zwemmen van ernstig zieke/terminale kinderen. Onze stichting verstrekt ook tablets aan ernstig zieke/terminale kinderen zodat zij hun zorgen even vergeten. De stichting is ontstaan na het overlijden van Luuc de zoon van oprichters Nico en Jolanda. Ze besloten de stichting de naam “tikkie jij bent hem” te geven omdat Luuc hun zoon tijdens de vele ziekenhuisbezoeken vaak het spel ‘Tikkie jij bent hem!’ speelde met de doctoren. Hij had bij voor zijn overlijden nog 1 wens en dat was het blij maken van andere terminaal zieke kinderen. Zijn ouders voeren deze wens uit doormiddel van deze stichting.

De communicatie en Pr-activiteiten rondom de ingebruikname van het zwembad zullen groots worden aangepakt. Onze stichting onderhoudt goede contacten met de media en wil deze contacten ook inzetten ter bevordering van  bekendheid van het zwembad.• Social Media • Regelmatige updates op onze website • Opening door bekende Nederlander • Grootse aankondiging in lokale en landelijke media (SBS6 zal hier een rol in spelen)

Detegenprestatie is passend conform alle sponsoren, waarbij wij uiteraard verantwoordingafleggen aan alle sponsoren, en er een langdurige vermelding op de wand van dit zwembad zal komen (indien gewenst) van uw bedrijf.
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze website http://stichtingtikkiejijbenthem.nl. Onze stichting is ANBI en CBF gecerti?ceerd.

Nu zeggen wij “tikkie jij bent hem” 

Hopend op een mooie reactie,

Met vriendelijke groet R van der Poel 

stichtingtikkiejijbenthem@gmail.com

 

Laatste berichten