Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Mijn naam is Marian de Munk. Ik ben gewichtsconsulent en heb mijn eigen praktijk aan huis. Mijn motto is: “Gezondheid is rijkdom; Leef een rijker leven”. En hoe kan je daar beter aan werken dan door gezond(er) te eten! Eten doe je dagelijks, minimaal 3 keer per dag en is dus dé mogelijkheid om fitter door het leven te gaan. Gezond eten is goed voor jezelf zorgen en bewuste keuzes maken. Geen ingewikkelde diëten maar verse producten, regelmatig eten en variatie in je maaltijden. Wil je daar ook voor gaan?
Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek. Onder mijn begeleiding leer je weerstand te bieden aan lastige situaties, voelt je je zekerder, wordt je veerkrachtiger en laat je je niet langer sturen door anderen of omstandigheden.

Mijn advies baseer ik op basis van persoonlijke ervaring en mijn opleiding tot gewichtsconsulent. Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging kun je de kosten van het traject dat ik als gewichtsconsulent aanbied, meestal geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen uit je aanvullende verzekering en gaat niet ten koste van je eigen risico.
Contact
Dommer van Poldersveldtweg 20, Nijmegen
6521ND
06-18954443

Berichten

Medewerkers (1)

Klopt er iets niet? Geef het door!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.