Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (5): 1 2 3 4 5 Volgende
datum titel categorie vraag
20-06-2018
Hulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar jou. Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek, voor de locatie Joachim en Anna, naar een enthousiaste vrijwilliger die bewoners binnenhuis van de afdeling naar de fysio wilt brengen en weer terug. Bent u nog goed ter been en kunt u de rolstoel nog prima voortbewegen, dan is dit misschien iets voor u. Het gaat met name om de dinsdag en woensdagochtend. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
18-06-2018
Overig
Docente Chakra tekenen gezocht
18-06-2018
Overig
Docent website bouwen met WordPress gezocht
18-06-2018
Hulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar jou. Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te gaan biljarten met een van de bewoners van locatie Joachim en Anna, in de centrale hal. Heeft u altijd al weer eens een balletje in willen tikken. Neem dan gerust contact met ons op.
18-06-2018
Hulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar jou. Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te helpen met verschillende taken rondom de maaltijd. Dit kunnen keukengerichte klusjes zijn zoals: het uitserveren van de maaltijd, het bereiden van een maaltijd. Pannenkoeken bakken of het opruimen van de keuken en de geleverde boodschappen. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
18-06-2018
Hulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar jou. Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om activiteiten te ondernemen met een of meerder bewoners. Dit kan zijn op de afdeling; een spel spelen of individuele aandacht door 1 op 1 een activiteit te ondernemen. Maar u kunt ook naar een activiteit in de centrale ruimte zodat u samen met de bewoners kan genieten van een mooi optreden of een gezamenlijke bingo. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
18-06-2018
Hulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar jou. Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te bewegen en dit samen met de bewoners te doen en hen hierin te begeleiden. Professionele begeleiding is hierbij uiteraard aanwezig. Momenteel zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om mee te gaan met het zwemmen op de dinsdag ochtend. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
18-06-2018
Hulp
Steun voor de William Yang Foundation in centrum de Appel in Nijmegen
14-06-2018
Hulp
Hulp . Omdat ik last heb van m'n voet kan ik niet stofzuigen en dweilen in huis. Lastig dus. Wie wil mij hierbij helpen? Jhc.buurman@telfort.nl
08-06-2018
Dieren
wie wil er op ons dwergpoedeltje Toby passen? Soms een dagdeel, soms een dag, soms langer. Tegen kleine vergoeding.
07-06-2018
Hulp
Omdat mijn geweldige huishoudelijke hulp (al meer dan 12 jaar!) nog wel een paar maanden niet kan werken, zoek ik een aardige en goede vervangster. Bel me! 024-32230452. Of mail: tilnaber.tb@hccnet.nl
06-06-2018
Hulp
De Vereniging Nederlands Cultuurlandschap (VNC) is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor haar miniatuurlandschappen in Beek-Ubbergen. In de tuinen zijn elf unieke Nederlandse landschappen minutieus en op schaal nagemaakt die door een toegewijd team van vrijwilligers worden verzorgd. De werkzaamheden zijn onder meer het knippen van boompjes, snoeien van heggen en ander groenonderhoud aan het naastgelegen natuurterrein. Vrijwilligerswerk in de miniatuurlandschappen biedt een gezellige werksfeer met veel ruimte om andere mensen te ontmoeten en werk te doen dat past bij jouw mogelijkheden en interesses. Heb je groene vingers en lijkt het je leuk om het team te versterken door één à twee keer per week een paar uurtjes mee te helpen? Neem dan contact op met Charlotte Witte via cwitte@nederlandscultuurlandschap.nl of bel tijdens kantooruren naar 024 – 684 2294.
04-06-2018
Hulpp
Hoi, voor zondag 1 juli a.s. zoek ik hulp van een student voor drankjes inschenken, bakken op BBQ en tussen door glazen opruimen etc.
30-05-2018
Dieren
Nieuw baasje gezocht voor lieve kat Tony
29-05-2018
Hulp
Ons kinderdagverblijf zoekt op zeer korte termijn een vrijwilligster ter ondersteuning van de pedagogisch medewerksters 10 uur per week vergoeding 100 euro per maand. Je draagt zorg voor een veilige en sfeervolle situatie en stimuleert de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar. Hierbij spelen relevante kennis en vaardigheden op het gebied van pedagogiek, hygiëne, veiligheid, communicatie en creativiteit een belangrijke rol. Je hebt niet alleen veel contact met de kinderen, maar ook met je collega's en de ouders van de kinderen. Aandachtspunten hierbij zijn het dagritme, de voeding en bijzonderheden van elk kind apart.
29-05-2018
Tuinieren
De hortus is op zoek naar vaste planten, walsteinia schaduwplanten, vinca major, ligularia dentata othello, monnikskappen, phloxen.contact@hortus-nijmegen.nl
28-05-2018
Hulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is voor locatie de Honinghoeve dringend op zoek naar een gastvrouw of heer die ondersteuning kan bieden aan de bar in de centrale hal. De werkzaamheden bestaan oa uit het schenken van koffie en thee en verkoop van kleine horeca. Denk aan gebak/tosti/snoepgoed enz. Werktijden gaan in overleg evenals de dagen waarop u eventueel beschikbaar bent.
24-05-2018
Hulp
wandelaars gezocht voor korte stukken tijdens de 4 daagse week
24-05-2018
Hulp
We hebben een superleuke duo fiets(elektrisch) en zoeken verschillende enthousiaste sportievelingen die regelmatig korte fietstochtjes willen maken met ouderen
24-05-2018
Hulp
In woonzorgcentrum Nijevelt van De Waalboog openen we in juni de 'Uitleen van Spellen en veel meer'. Hiervoor zoeken we nog enthousiaste vrijwilligers die bezoekers willen helpen. In de Uitleen ligt spelmateriaal zoals gezelschapsspelletjes, beweegspelletjes, themakisten, boeken om te lezen of te bekijken, materiaal om muziek te maken of te zingen en DVD’s. Dit alles kan geleend worden door vrienden en familie van de bewoners van Nijevelt voor een leuk bezoek. Ook is er informatie te verkrijgen over dementie. De uitleen is geopend op woensdag- en zondagmiddag. Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op https://bit.ly/2IHPNU5
24-05-2018
Overig
Wil je meedoen met het collecteren tijdens de Vierdaagsefeesten?
21-05-2018
Tuinieren
Wie heeft tijd om hoogbejaard echtpaar te helpen met het onderhouden van hun achtertuin? Het is ook mogelijk om er voor je zelf een moestuin van te maken. (vrije achteromgang)
18-05-2018
Hulp
Ik zoek iemand die van dieren houd en samen met een met een mevrouw wilt wandelen in en nabij het dierenparkje in Berg en Dal
17-05-2018
Tuinieren
Hou je van tuinieren en weet je van aanpakken? Dan ben je van harte welkom om mee te helpen in een grote tuin rondom huis.( snoeien, stukken omspitten, onkruid verwijderen, leuke plekjes creeren...).
09-05-2018
Hulp
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor onze speelweek in augustus. van 13 t/m 17 augustus organiseren wij een speelweek voor kinderen met een verstandelijke beperking. Een gezellige week vol leuke activiteit aan de hand van een thema. Dit jaar boerderij!
Pagina's (5): 1 2 3 4 5 Volgende