Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (6): 1 2 3 4 5 6 Volgende
datum titel categorie vraag
18-11-2017
Overig
Wil jij 1x per week squashen in het RU sportcentrum op zaterdag- of zondag ochtend (45 min)? Niveau: gevorderd. Alex (alhink(a)yahoo.com)
08-11-2017
Dieren
Ik zoek vanaf februari 2018 oppas voor de vrolijke 2 jaar oude cairnterrier van mijn zoon. Elke week dinsdag ( ook snachts )en woensdag. Dan komen we het hondje weer tussen 16.00u en 17.00u ophalen.
07-11-2017
Hulp
Wie helpt ons met de dementheek? De Waalboog gaat op Nijevelt starten met een dementheek. In de dementheek kunnen mantelzorgers en bezoekers van bewoners met dementie spelmateriaal lenen. Voor hen is het vaak lastig iets te ondernemen of een gesprek aan te gaan met hun naaste. De Waalboog wil hen met de dementheek op weg helpen. In de dementheek komt spelmateriaal te liggen: gezelschapsspelletjes, beweegspelletjes, themakisten, materiaal om muziek te maken of te zingen, DVD’s. Ook is er informatie te krijgen over dementie. We zoeken vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden. Ook zoeken we een vrijwillig coördinator om samen met een beroepskracht de dementheek te begeleiden. Werkzaamheden vrijwilligers: - de materialen klaarmaken voor uitleen (opnemen in catalogus, beschrijven van materiaal en gebruik ervan). - helpen bij de inrichting van de ruimte -gastheer/gastvrouw zijn, een luisterend oor bieden, - informatie en advies geven aan geïnteresseerden en helpen met het uitzoeken van het juiste (lees)materiaal. - administratieve afhandeling van de uitleen. -meewerken aan het verder ontwikkelen van de dementheek en PR Extra werkzaamheden van de vrijwillig coördinator - meedenken mee over de opzet en inrichting van de dementheek - zorgdragen voor de continuïteit i.s.m. de beroepskracht Beschikbaarheid/inzet Bij voorkeur beschikbaar voor minimaal 2 dagdelen per maand (tijdens de openingstijden van de dementheek) Heb je belangstelling voor deze werkzaamheden of een deel ervan, neem dan contact op met: De Waalboog Nanke Klein Wassink 024 382 63 12 of n.kleinwassink@waalboog.nl
06-11-2017
Overig
Wij zijn Lucie (27) en Mattijs (25) en zijn momenteel woonachtig in een benedenwoning in Nijmegen. Wij zijn toe aan de volgende stap: een royale eengezinswoning op max. 7 kilometer van het centrum van Nijmegen (incl. Weurt en Lent), met min. drie slaapkamers, een tuin en om ons droomhuis compleet te maken zou een garage ook heel welkom zijn. Mocht u uw huis willen verkopen, laat het ons dan weten, want dan staan wij graag als potentiële kopers als eerste bij u voor de deur! Heeft u zelf geen verhuisplannen maar uw vrienden of familie wel? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen dat u onze gegevens aan hen doorgeeft. Hopelijk tot snel en alvast bedankt! Lucie 06 - 30 50 34 34 Mattijs 06 – 23 89 41 34
05-11-2017
Vervoer
Wie kan en wil, gemiddeld 12 keer per jaar een dag autorijden voor het vervullen van een wens. Ruime auto gewenst en het af en toe willen rijden in een huurbusje. Dit tegen een km vergoeding.
03-11-2017
Hulp
Beste buurtbewoners, bijna is het zo ver, over drie weken op 22 november vieren we de eerste "verjaardag" van ons familierestaurant DeDaale aan de rotonde van de Daalseweg. Het lijkt ons zo leuk om in de jukebox (die midden in de zaak staat) een singeltje te hebben met daarop een lang zal ze leven liedje. Kunnen we dat mooi 22 november de gehele dag draaien en als er iemand een feestje viert opzetten. Wie helpt ons aan een bv happy birthday singeltje? Uiteraard tegen een beloning van een kadokoppie van DeDaale.... Alvast bedankt voor het meezoeken en delen...groetjes!
27-10-2017
Overig
Ben je op zoek naar een betrouwbare, werkende vrouw die een paar maanden op je woning in Nijmegen Oost kan passen? Wie weet kunnen we elkaar helpen. 0636014253
27-10-2017
Hulp
Hoi, ik zoek iemand die me kan helpen met stofzuigen en dweilen, omdat ik het nu even zelf niet kan. Wel betaald. Groet van J.Buurman.
27-10-2017
Hulp
Goedendag, ik zoek iemand die 1x per week bij mij wil komen stofzuigen en dweilen. Wel betaald.
24-10-2017
Tuinieren
Schutting goed plaatsen, slot maken, sensorlicht e.d.
13-10-2017
Overig
I.v.m. grote verbouwing in huis (keuken, douche/wc) ben ik op zoek naar een slaapplek met gebruik van douche/wc voor de avonden in week 44. Heb jij nog plek over of ken je iemand die een plek over heeft in Nijmegen-Oost, laat het mij even weten. Vergoeding in overleg.
08-10-2017
Spullen
Oude foto's en verhalen over Groenewoud
04-10-2017
Hulp
Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te gaan biljarten met een van de bewoners van locatie Joachim en Anna, in de centrale hal. Heeft altijd al weer eens een balletje in willen tikken. Neem dan gerust contact met ons op.
04-10-2017
Hulp
Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. Muziek kan veel betekenen en los maken in mensen en het fijn als wij ze dit kunnen aanbieden. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om muziek te spelen voor of met een van de bewoners. Snaar muziek, orgel of blokfluit.. het kan allemaal. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
04-10-2017
Hulp
Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om een van de bewoners te bezoeken. Zij stellen persoonlijk aandacht altijd zeer op prijs. U kunt verschillende activiteiten samen ondernemen naar behoefte van de bewoner. Denk aan; gezellig wat kletsen onder het genot van een kopje koffie/een wandeling/muziek luisteren of een boek voorlezen of bespreken.
04-10-2017
Hulp
Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te bewegen en dit samen met de bewoners te doen en hen hierin te begeleiden. Professionele begeleiding is hierbij uiteraard aanwezig. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
04-10-2017
Hulp
Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te gaan wandelen met een bewoner of in groepsverband. U kunt van tevoren, tijdens of na de wandeling lekker genieten van een kopje koffie en de belevenissen die u hebt opgedaan nog even met elkaar te delen. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
04-10-2017
Hulp
Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om activiteiten te ondernemen met een of meerder bewoners. Dit kan zijn op de afdeling; een spel spelen of individuele aandacht door 1 op 1 een activiteit te ondernemen. Maar u kunt ook naar een activiteit in de centrale ruimte zodat u samen met de bewoners kan genieten van een mooi optreden of een gezamenlijke bingo. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
04-10-2017
Hulp
Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te helpen met klusactiviteiten. Dit kan iets zijn met houtbewerking op de dagbehandeling, bv het maken van vogelhuisjes. Of iets zelfgemaakts beschilderen. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
04-10-2017
Hulp
Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te helpen met verschillende taken rondom de maaltijd. Dit kunnen keukengerichte klusjes zijn zoals: het uitserveren van de maaltijd, het bereiden van een maaltijd. Pannenkoeken bakken of het opruimen van de keuken en de geleverde boodschappen. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
04-10-2017
Tuinieren
Phloxen, monnikskappen, stekelnootje, loodkruid, ligularia dentata othello. Contact@ hortus-nijmegen.nl
04-10-2017
Hulp
Waakvrijwilligers gezocht voor de nachten bij de Waalboog. Dit kan op verschillende locaties. De dood hoort bij het leven, maar het is fijn als je gesteund en begeleid wordt naar deze laatste reis. We zijn op zoek naar vrijwilligers die er vooral `s nachts willen en kunnen zijn voor bewoners, rust geven en nabijheid kunnen geven als dit gewenst is. Dat kan alleen zijn of soms samen met een naaste die liever niet alleen is.
01-10-2017
Hulp
wie kan mij helpen mijn huis schoon te houden? moniek, 024-3237288/ 06-45970548
28-09-2017
Dieren
Beste buurtgenoten, wie heeft er een lief, tam en vruchtbaar mannetjeshangoorkonijn die onze hangoor Pip zou willen dekken? Graag bellen of (een foto) whatsappen 06 33028193 (Hanneke)
26-09-2017
Hulp
Voor onze locatie de Bosweg zijn wij op zoek naar vrijwilligers die graag met deze dynamische doelgroep wat willen ondernemen. Dit kan zijn een koffie bezoek maar ook een uitje of een wandeling zou tot de mogelijkheden kunnen behoren. Duidelijkheid en structuur is voor deze doelgroep een belangrijk item.
Pagina's (6): 1 2 3 4 5 6 Volgende