Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (4): Vorige 1 2 3 4 Volgende
datum titel categorie vraag
21-08-2018
Vervoer
Is er iemand met een bestelbus die met mij (tegen vergoeding) een tv kast van 1.80 X 49 X40 in Didam wil ophalen.
21-08-2018
Hulp
Wie wil er in de eerste week van september collecteren voor KWF? Door een avondje langs de deuren gaan, help je om kanker de wereld uit te krijgen. Ik zoek nog collectanten voor een aantal straten in Hunnerberg én collectanten die wonen in de volgende appartentencomplexen: Belvoir, Canabee, Pater Leijdekkerstraat, Estel-gebouw, de Luytelaer. Neem contact op via 0652801853
17-08-2018
Spullen
Wie heeft er bestek zoals soeplepels, opscheplepels, juslepels en ander bestek?
17-08-2018
Spullen
Wie heeft er kralen en andere materialen voor het maken van sieraden?
14-08-2018
Hulp
Gezonde vrijwilligers gezocht voor: Onderzoek naar diabetes (suikerziekte) type 1 Activatie van het afweersysteem en ontsteking van de bloedvatwand bij type 1 diabetes (suikerziekte) De afdeling Interne Geneeskunde zoekt gezonde vrijwilligers voor een onderzoek naar de rol van het aangeboren afweersysteem in de ontwikkeling van atherosclerose (vaatverkalking). Achtergrond Personen met diabetes (suikerziekte) hebben meer kans op het krijgen van hart- en vaatziekten, en vaak al op jongere leeftijd. De precieze reden hiervan is nog onduidelijk. We denken dat dit onder andere te maken heeft met een andere werking van het afweersysteem en ontsteking van de bloedvatwand, waardoor er sneller vaatverkalking optreedt (in vergelijking met gezonde personen). Door vaatverkalking krijgen mensen hart- en vaatziekten (zoals een hartinfarct, beroerte of etalagebenen). Met deze advertentie zijn wij op zoek naar gezonde vrijwilligers zonder suikerziekte om een vergelijking te kunnen maken met de patiëntengroep met suikerziekte. Wie kan deelnemen? - U bent gezond en tussen de 20 en 60 jaar - U gebruikt geen medicatie Het onderzoek Het onderzoek neemt ongeveer 3 uur in beslag. Tijdens het onderzoek zal het volgende gedaan worden: - We meten de bloeddruk - We nemen bloed af - We maken een PET-CT scan (u moet hiervoor 2.5 uur rustig liggen) Wat u verder nog moet weten - Wanneer u wilt deelnemen komt u eerst voor een screening naar het Radboudumc, hierbij wordt beoordeeld of u geschikt bent om deel te nemen aan het onderzoek. - Voor het onderzoek zelf krijgt u een vergoeding van €75,-. Indien u buiten Nijmegen woont krijgt u tevens een reiskostenvergoeding. Informatie en aanmelden Heeft u interesse of wilt u aanvullende informatie? Dan kunt u contact opnemen met: Drs. A.W.M. Janssen (arts-onderzoeker) Tel: 024-3667213 Email: Anouk.Janssen@radboudumc.nl
10-08-2018
Hulp
Mijn TV (Panasonic Plasma) doet het niet meer. Het aan/uitknopje functioneert niet meer. Is er iemand die me daarmee kan helpen?
08-08-2018
Dieren
Oppas voor onze hond Sam
06-08-2018
Hulp
schoonmaakhulp 3 uurtjes per twee weken
01-08-2018
Hulp
Wij zoeken (voor locaties Joachim en Anna/St. Jozefklooster) enthousiaste medewerkers die in de middag koffie kunnen verzorgen en een praatje maken met de bewoners. Een helpende/coördinerende hand hierin is altijd welkom. Ook zijn we nog op zoek naar medewerkers die een deel van de dag of een gehele dag in de ontvangstzaal een gastheer/gastvrouw willen zijn, zodat mensen daar gezamenlijk koffie kunnen drinken. U vindt het leuk om mensen te ontvangen en het hen naar de zin te maken. U moet goed kunnen luisteren en hebt oog voor hoe het gaat met de oudere tijdens de activiteit. U bent geduldig en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Heeft u voorkeur voor een vaste dag of bent u liever flexibel inzetbaar? Dat kan!
01-08-2018
Hulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar jou. Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te bewegen en dit samen met de bewoners te doen en hen hierin te begeleiden. Professionele begeleiding is hierbij uiteraard aanwezig. Momenteel zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om mee te gaan met het zwemmen op de dinsdag ochtend. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
28-07-2018
Hulp
Wij zijn bezig met het starten van een energiecoöperatie met en voor de buurtbewoners ( wijken Groenewoud, Galgewaard. H. Landstichting, Brakkestein, Heyendaal en St Anna ). We richten ons in eerste instantie op het realiseren van zonnedaken of installaties met zonne-panelen. Wie doet mee? Samen maken we een duurzame buurt !
26-07-2018
Overig
Ik zoek een maatje die samen met mij wil afvallen en wil gaan trainen voor de volgende vierdaagse
25-07-2018
Hulp
Beste wijkbewoners. Ik vraag graag ook na de 4daagse aandacht voor de WILLIAMYANGFOUNDATION Nijmegen die gehuisvest is in het Centrum de Appel. Bezoek de website eens.
20-07-2018
Hulp
Kom jij helpen op Zondag 29 Juli het Waalstrand schoon te maken? En natuurlijk lekker te eten :) Na de 4daagsefeesten blijft er hulp van de DAR veel afval achter. Daarom nemen wij de prikstok in eigen hand en ruimen wij het gezamelijk op! Wij verzamelen op zondag 29 juli om 10:30 (uiterlijk vertrekken om 10:45) bij de Ooypoort. Rond 13:00 houden we een pauze, er wordt een lunch verzorgd door Guerilla Kitchen. Om ongeveer 16:00 sluiten we af met koffie van thee. Als je ons wilt helpen, zet jezelf op 'aanwezig' op het facebookevent hier (https://www.facebook.com/events/933468633523934/) of stuur een berichtje naar guerilla.kitchen.nijmegen@gmail.com. Zo weten wij of we voldoende prikkers, zakken, en eten hebben. Samen kunnen we een succesvolle actie van maken! We kijken er naar uit je te zien!
28-06-2018
Overig
Beste allemaal, wij zijn studenten van het UNICEF studententeam. Wij organiseren dit jaar weer de Vierdaagse voor UNICEF, en we zijn hiervoor nog druk op zoek naar lopers! Via de link: https://helpmee.unicef.nl/nijmeegse-vierdaagse-2018 kunt u zich aanmelden als u graag de vierdaagse voor UNICEF wilt lopen :)! Op de website kunt u ook meer informatie vinden over het lopen voor het goede doel. Voor vragen kunt u terecht bij: unicef.studentennijmegen@gmail.com.
25-06-2018
Hulpp
Wie wil er ons team komen versterken?
23-06-2018
Hulp
donatie voor een hulpprogramma voor mensen met de ziekte kanker.
18-06-2018
Overig
Docente Chakra tekenen gezocht
18-06-2018
Overig
Docent website bouwen met WordPress gezocht
18-06-2018
Hulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar jou. Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te helpen met verschillende taken rondom de maaltijd. Dit kunnen keukengerichte klusjes zijn zoals: het uitserveren van de maaltijd, het bereiden van een maaltijd. Pannenkoeken bakken of het opruimen van de keuken en de geleverde boodschappen. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
18-06-2018
Hulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar jou. Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om activiteiten te ondernemen met een of meerder bewoners. Dit kan zijn op de afdeling; een spel spelen of individuele aandacht door 1 op 1 een activiteit te ondernemen. Maar u kunt ook naar een activiteit in de centrale ruimte zodat u samen met de bewoners kan genieten van een mooi optreden of een gezamenlijke bingo. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
18-06-2018
Hulp
Steun voor de William Yang Foundation in centrum de Appel in Nijmegen
08-06-2018
Dieren
wie wil er op ons dwergpoedeltje Toby passen? Soms een dagdeel, soms een dag, soms langer. Tegen kleine vergoeding.
07-06-2018
Hulp
Omdat mijn geweldige huishoudelijke hulp (al meer dan 12 jaar!) nog wel een paar maanden niet kan werken, zoek ik een aardige en goede vervangster. Bel me! 024-32230452. Of mail: tilnaber.tb@hccnet.nl
06-06-2018
Hulp
De Vereniging Nederlands Cultuurlandschap (VNC) is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor haar miniatuurlandschappen in Beek-Ubbergen. In de tuinen zijn elf unieke Nederlandse landschappen minutieus en op schaal nagemaakt die door een toegewijd team van vrijwilligers worden verzorgd. De werkzaamheden zijn onder meer het knippen van boompjes, snoeien van heggen en ander groenonderhoud aan het naastgelegen natuurterrein. Vrijwilligerswerk in de miniatuurlandschappen biedt een gezellige werksfeer met veel ruimte om andere mensen te ontmoeten en werk te doen dat past bij jouw mogelijkheden en interesses. Heb je groene vingers en lijkt het je leuk om het team te versterken door één à twee keer per week een paar uurtjes mee te helpen? Neem dan contact op met Charlotte Witte via cwitte@nederlandscultuurlandschap.nl of bel tijdens kantooruren naar 024 – 684 2294.
Pagina's (4): Vorige 1 2 3 4 Volgende