Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (5): Vorige 1 2 3 4 5 Volgende
datum titel categorie vraag
18-04-2018
Hulp
Voor twee oudere dames ben ik op zoek naar een vrijwilliger die 1 keer per 3 a 4 weken een uitje naar de stad wilt maken of naar een museum
17-04-2018
Hulp
School's Cool Nijmegen is op zoek naar mentoren met een hart voor jongeren. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een jongere verder te helpen in zijn/haar schoolloopbaan. We zoeken mensen die stevig in hun schoenen staan en hun ervaring willen overbrengen. Je bezoekt twee uurtjes per week een jongere (leeftijd 12+ of 14+) en ondersteunt hem/haar bij schoolzaken, zoals plannen, organiseren, leren en zelfvertrouwen vergroten. Wij zorgen voor goede begeleiding. Zinvol en uitdagend werk! Neem contact op via info@schoolscoolnijmegen.nl. Op dinsdag 24 april is er een informatieavond voor belangstellenden. Meld je aan via info@schoolscoolnijmegen.nl, of bel naar 024 3503466. Voor meer informatie: www.schoolscoolnijmegen.nl
14-04-2018
Dieren
Voor mijn hondje ben ik op zoek naar een lieve oppas, liefst in Nijmegen-Oost.
07-04-2018
Hulp
Racefiets gestolen uit voortuin Bachstraat :-( Mijn Gazelle Champion Mondial is ws in de nacht van 5 op 6 april bij ons uit de voortuin gejat... Kom je deze fiets op marktplaats of ergens tegen, dan hoor/lees ik het graag! 06-54697703 De vinder krijgt een zelfgebakken vegan yum tum taart :) Tessa Oja, het is een Gazelle Champion Mondial met A/B frame (kleur: bordeaux of donkerrood) met gouden stuurlint.
06-04-2018
Hulp
Wij zijn op zoek naar flyeraars, Ehbo-ers, Gastvrouw/heer, Penningmeester, Klusser, Fondsenwerver, vrijwilligers voor de dagen zelf
03-04-2018
Hulp
Veel asielzoekers willen graag helpen bij evenementen of korte klussen. Maar hoe komen ze op de plek waar ze moeten zijn? Dat lukt prima als een buurtbewoner ze de weg wijst. Fietsmaatjes gezocht Wil jij af en toe eens meefietsen om een groepje naar hun klus te brengen? Het AZC is vlak bij jou in de buurt. Je bent in een uurtje weer thuis. Als fietsmaatje draai je mee in een vrijwilligerspoule. Wat doet een fietsmaatje? - je haalt een groepje asielzoekers op bij het AZC, - je fiets samen met hen naar een klus, ergens in Nijmegen, - je draagt het groepje over aan de begeleiding zodat ze lekker aan de slag kunnen. Je kunt zelf ook blijven en meehelpen. Maar dat hoeft niet. Ook ophalen is niet nodig. Geweldig als je meedoet...bel of mail ons! Vrijwilligerscentrale Nijmegen Judith Rikken tel: 024-820 00 28 j.rikken@vwc-nijmegen.nl www.vwc-nijmegen.nl
02-04-2018
Hulp
zwembuddy of buddies gevraagd die met mij mee willen zwemmen op https://www.amsterdamcityswim.nl/ op 9 september 2018
29-03-2018
Tuinieren
Vaste planten voor botanische tuin
29-03-2018
Hulp
Maatje voor dame die in sociaal isolement verkeert. Ondersteunen bij wegwijs maken in Nijmegen, ondersteunen bij taal .
29-03-2018
Hulp
Wandelmaatje gezocht
26-03-2018
Hulp
Ik ben op zoek naar enthousiaste pgb hulpen voor de avond (ook weekend)
22-03-2018
Tuinieren
Binnenkort start het 2de seizoen van de buurtmoestuin groene stip onder de bomen bij StipOost aan de Elzenstraat. Wie heeft er nog zaadjes, stekjes e.d. die in één van de zes bakken gezaaid/gepoot kunnen worden? Het kan afgegeven worden bij StipOost, maar mag ook in 1 van de bakken gezaaid/gepoot worden. Wel zo gezellig.
16-03-2018
Overig
Hulp voor in de bediening bij DeDaale Spijs&IJs
14-03-2018
Hulp
Wil je op mij stemmen voor Expeditie Robinson. https://www.expeditierobinson.nl/profiel/753
13-03-2018
Hulp
WIJ ZOEKEN HELPERS / WIR SUCHEN HELFER: Senior-to-Senior Kaffee Internet in Zyfflich en Kranenburg
07-03-2018
Hulp
Gezocht vrijwilligster die op maandag (10-13u) en of vrijdag (15-18u) mee wil gaan met een dame van 84 jaar naar het Sanadome(Nijmegen). Inbegrepen is gratis toegang. Taak: helpen met o.a. aan-en uitkleden. Tijdens de fysiotherapie heeft de vrijwilligster vrije toegang tot alle baden bij het Sanadome. Voor meer informatie: 024-3501197.
23-02-2018
Tuinieren
Wij zoeken vrijwilligers om van april tot eind juni een klas te helpen op schooltuin de Wielewaal. Het gaat om een paar uurtjes per week op dinsdag of donderdag.
23-02-2018
Hulp
Ik zoek een handige restaurateur / hobbyist van scheepsmodellen om mijn antieke Golden Hand van nieuwe (perkament) zeiltjes plus evt. nieuw touwwerk te voorzien.
14-02-2018
Overig
Gezocht: een clubje die op zondagmiddag eens in de maand een tentoonstelling/expositie bezoekt en eventueel aansluitend gezellig samen eet.
08-02-2018
Tuinieren
De storm heeft mijn schutting weggevaagd. Wie helpt repareren? Ook wil ik een steigerbank verplaatsen en de dakplaten weer terugbrengen op een schuurtje.
01-02-2018
Hulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar jou. Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te helpen met klusactiviteiten. Dit kan iets zijn met houtbewerking op de dagbehandeling, bv het maken van vogelhuisjes. Of iets zelfgemaakts beschilderen. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
01-02-2018
Hulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar jou. Voor een heer op de locatie Bosweg zijn we op zoek naar een biljartmaatje op de dinsdag ochtend. Op de Bosweg verblijven jonge mensen met dementie. Houdt u van biljarten en vindt u het fijn om iets voor uw medemens te betekenen... Dan is dit misschien iets voor u. Neem gerust contact met ons op.
01-02-2018
Hulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar jou. Voor locatie Bosweg (jonge mensen met dementie) zijn we op zoek naar mensen voor 'koffie met aandacht'. Met name voor de vrijdag en in het weekend. U geeft de bewoners wat extra aandacht tijdens een vers bakje koffie. Dit kan middels een leuk gesprek, een spelletje of wat andere leuke bezigheden. Vindt u het leuk om iets voor uw medemens te betekenen. Is dit misschien iets voor u? Neem dan snel contact op
01-02-2018
Hulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar jou. Wij zoeken een dansliefhebber die deze activiteit wil begeleiden. De werkzaamheden bestaan uit het gastvrij ontvangen en begeleiden van de (vaste) muzikanten, de bewoners en hun begeleiders. Je begeleidt bewoners bij de deelname aan de maandelijkse dansochtend. Sommige bewoners kunnen dansen en anderen genieten er van om te kijken. Je maakt een praatje met de bewoners en drinkt samen een kopje koffie. Dit allemaal in overleg met de medewerkers. De vrijwilligers van de bar verzorgen en begeleiden de catering, maar een helpende/coördinerende hand hierin is altijd welkom.
01-02-2018
Hulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar jou. Wij zoeken(voor locatie Joachim en Anna) een vrijwillige begeleid(st)er, bij voorkeur een aantal vrijwilligers (klein groepje), die deze activiteit zou willen begeleiden. De werkzaamheden bestaan uit het gastvrij ontvangen en begeleiden van de (vaste) muzikanten, de bewoners en hun begeleiders. De bewoners kunnen tijdens de café avond genieten van de muziek waarop zij ook een dansje kunnen maken. Daarnaast wordt er met elkaar gepraat en een spelletje gespeeld. De vrijwilligers van de bar verzorgen en begeleiden de catering, maar een helpende/coördinerende hand hierin is altijd welkom (bijv. helpen met (tussendoor) koffie (bij)schenken). U vindt het leuk om mensen te ontvangen en het hen naar de zin te maken. U moet goed kunnen luisteren en hebt oog voor hoe het gaat met de oudere tijdens de activiteit. U bent geduldig en beschikt over goede communicatieve eigenschappen.
Pagina's (5): Vorige 1 2 3 4 5 Volgende