Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (4): 1 2 3 4 Volgende
datum titel categorie vraag
09-03-2019
Overig
Een werkplek gezocht voor houtbewerking.
08-03-2019
Spullen
Als hobby vind ik het leuk bezig te zijn met oude of kapotte laptops, gsm's en tablets. Ik haal ze uit elkaar, knutsel er wat aan en leer zo elke keer bij. Heeft u wellicht nog iets van deze apparatuur liggen dat ik gratis op zou mogen halen, dan hoor ik het graag. (Wegens ruimtegebrek kan ik helaas niks doen met desktopcomputers of printers)
28-02-2019
Hulp
Graag wil ik mijn Engelse taal leren verbeteren en zou graag in een bestaande leergroep deze taal verder willen ontwikkelen. Is er een groep waar ik in kan stappen. Bel 0613200379
27-02-2019
Vervoer
Ouderenzorg organisatie de Waalboog is op zoek naar een chauffeur voor de Toektoek. Deze rijdt in de wijken; Neerbosch -oost, Hees, Heseveld en het Waterkwartier. Je bent beschikbaar voor 1 a 2 keer in de veertien dagen. Je bent in het bezit van het B-rijbewijs, beschikt over goede communicatieve eigenschappen, bent klantvriendelijk ingesteld en hebt affiniteit met ouderen.
26-02-2019
Tuinieren
Heeft er iemand in de buurt van Nijmegen-Oost een stukje grond voor mij te huur als moestuin? Hans Eggink, 06 22096840 Email: theahans8@gmail.com
26-02-2019
Tuinieren
Voor onze binnentuin zoeken we een enthousiaste vrijwilliger die samen met ons een prachtig beleef project voor onze bewoners wilt opzetten.
19-02-2019
Overig
Het koor van verpleeghuis Joachim en Anna, gelegen aan de Groesbeekseweg in Nijmegen Is op zoek naar een vrijwilliger-dirigent. Voor de bewoners zingt het koor 1 keer per maand [bij feestdagen soms 2 keer] op zondagmorgen In de kapel tijdens de mis of gebedsdienst. Repetities zijn op sommige vrijdagavonden. Iedereen die mee wil zingen kan gewoon meedoen. Er worden geen kwaliteitseisen gesteld. Het is een gezellige zangclub dat graag voor de bewoners zingt. Voor hen is [mee]zingen heel belangrijk vanwege de sfeer die de kapel schept. Het roept vaak veel gevoelens en herinneringen op. Heb je al dirigeer-ervaring bij een [kerk]koor en voel je je aangetrokken door dit verhaal, dan ben je van harte welkom om een keer te komen luisteren of het een en ander te bespreken. Neem gerust contact op met de vrijwilligerscoördinator van De Waalboog; Marian Zweers
13-02-2019
Hulp
Veel asielzoekers willen graag helpen bij evenementen of korte klussen. Maar hoe komen ze op de plek waar ze moeten zijn? Dat lukt prima als een buurtbewoner ze de weg wijst. Fietsmaatjes gezocht Wil jij af en toe eens meefietsen om een groepje naar hun klus te brengen? Het AZC is vlak bij jou in de buurt. Je bent in een uurtje weer thuis. Als fietsmaatje draai je mee in een vrijwilligerspoule. Wat doet een fietsmaatje? - je haalt een groepje asielzoekers op bij het AZC, - je fiets samen met hen naar een klus, ergens in Nijmegen, - je draagt het groepje over aan de begeleiding zodat ze lekker aan de slag kunnen. Je kunt zelf ook blijven en meehelpen. Maar dat hoeft niet. Ook ophalen is niet nodig. Geweldig als je meedoet...bel of mail ons! Vrijwilligerscentrale Nijmegen Judith Rikken tel: 024-820 00 28 j.rikken@vwc-nijmegen.nl www.vwc-nijmegen.nl
12-02-2019
Spullen
tuingereedschap: kruiwagens, spades, harken, schoppen, etc.
12-02-2019
Tuinieren
mensen met groene vingers die het leuk vinden om kinderen uit de jeugdzorg te begeleiden in een biologische moestuin
06-02-2019
Hulp
Ik zoek een vrijwilliger om met mijn vader 1 of 2 keer per week een uurtje buiten te wandelen. Mijn vader zit in een semi automatische rolstoel. Hij kan alleen nog 1 arm bewegen. Hij begrijpt alles wat men zegt maar kan niet antwoorden. Hij kan zelf de rolstoel niet bedienen. Hij vind het heerlijk buiten. Mijn vader wordt verzorgd in verpleeghuis de Veste te Brakkesteijn.
05-02-2019
Spullen
verloren: lievelingsvest in Van Heutzstraat of Koolemans Beynenstraat
05-02-2019
Hulp
Voor Humanitas zijn we op zoek naar een vrijwilliger die coördinerende taken op zich kan nemen.
05-02-2019
Hulp
Humanitas is op zoek naar maatjes voor ondersteunend contact. Je gaat een maal per week met iemand iets doen. Woonachtig in Nijmegen.
04-02-2019
Spullen
Heeft iemand iets aparts gezien op zondagmiddag in de Frans Halsstraat ter hoogte van nummer 96? Een busje die stopte of iemand die met een fiets op slot liep? Het is een gloednieuwe zwarte Batavus Fonk3. Hij valt op door een sticker van Sloos Tweewielers, zwarte fietstassen achterop, een ledstrip verlichting voorop en felgele letters op het frame
31-01-2019
Hulp
Wegens scheiding met spoed kamer gezocht ! Met mogelijkheid tot inschrijven bij gemeente.
27-01-2019
Dieren
Wie uit onze buurt wil en kan soms mijn kinderen meenemen met het uitlaten van jouw eigen hond? Zij kunnen niet zelfstandig uitlaten, maar lopen erg graag mee. Ze willen graag een eigen hond. Dat kan helaas niet. Hopelijk kunnen de hondenbezitters toch wat hondenplezier aan hen bieden. Het zijn twee meiden; Doris 8 jaar en Bob 10 jaar oud. We wonen op de Broerdijk.
22-01-2019
Spullen
Wie kan voor mij een cassettebandje overzetten op cd?
19-01-2019
Hulp
Wie kan er voor mij twee geluidbestanden (M4a) aan elkaar plakken of kan mij leren hoe dit in Audacity kan. Jeanine 0623157790
15-01-2019
Hulp
Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe zoekt dringend een telefonist(e)
10-01-2019
Hulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is voor locatie de Honinghoeve op zoek naar een gastvrouw of heer die ondersteuning kan bieden in de centrale brasserie op de zon- en feestdagen. U staat voor een gastvrije ontvangst. U vindt het leuk om met ouderen om te gaan, een gezellig praatje te maken en een kopje koffie te verzorgen. Dan is dit misschien iets voor u. Bij deze functie hoort tijdelijke het aannemen en doorschakelen van de telefoon. dit komt na verloop van tijd te vervallen.
09-01-2019
Hulp
Momenteel zijn we op zoek naar een collega voor de Willie Wortel op de donderdag middag. Door vertrek van onze gewaardeerde collega zijn wij op zoek naar iemand die een goede basiskennis heeft met betrekking tot de techniek, waarbij kennis van elektronica en solderen wel een pré is. Het Technisch Creatief Centrum kan hulp van vrijwilligers altijd goed gebruiken. De werktijden en beschikbaarheid gaat in overleg. Wel is het fijn als je voor langere tijd beschikbaar bent. Je krijgt een reis- en onkostenvergoeding en komt te werken in een fijn team waar het gezellig is en iedereen open staat voor feedback.
09-01-2019
Hulp
Momenteel zijn we op zoek naar collega’s die affiniteit hebben met het begeleiden van kinderen voor de Techniekertjes op de dinsdag middag. Door vertrek van onze gewaardeerde collega zijn wij op zoek naar meerdere personen die een goede basiskennis hebben met betrekking tot de techniek, waarbij kennis van elektronica en solderen wel een pré is. Het Technisch Creatief Centrum kan hulp van vrijwilligers altijd goed gebruiken. De werktijden en beschikbaarheid gaat in overleg. Wel is het fijn als je voor langere tijd beschikbaar bent. Je krijgt een reis- en onkostenvergoeding en komt te werken in een fijn team waar het gezellig is en iedereen open staat voor feedback.
09-01-2019
Hulp
Je begeleidt samen met meerdere collega’s een basisschoolklas (dit kan wisselen tussen groep 1 t/m groep 8) bij een techniekles, waarbij de kinderen met materialen en gereedschap aan de slag gaan bij het TCCN. Kijk voor het specifieke programma onder het kopje ‘onderwijs’ op onze website www.tccn.info. Het Technisch Creatief Centrum kan hulp van vrijwilligers altijd goed gebruiken. De werktijden en beschikbaarheid gaat in overleg. Wel is het fijn als je voor langere tijd beschikbaar bent. Je krijgt een reis- en onkostenvergoeding en komt te werken in een fijn team waar het gezellig is en iedereen open staat voor feedback.
31-12-2018
Overig
Stalling voor camperbus.
Pagina's (4): 1 2 3 4 Volgende