Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd:

Het Bevrijdingsmuseum zoekt vrijwilligers


Klik en ga naar de volgende stap.

Het Nationaal Bevrijdingsmuseum in Groesbeek is een professionele organisatie die op zoek is naar versterking van het vrijwilligersteam:

• Vrijwillige medewerker m/v in het Museumcafé die de bezoekers professioneel, klantvriendelijk en enthousiast kan ontvangen en bedienen. Inzet: 1 hele dag per week, zowel door de week als in het weekend. Ook jongeren met tijd in het weekend worden nadrukkelijk gevraagd zich aan te melden!

Het museum biedt een plezierige werksfeer, een professioneel opleidingstraject, een reiskostenvergoeding en een collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering.

Het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 is een historisch-educatief museum over de gebeurtenissen rond de bevrijdingsge¬schiedenis van Nederland en Europa in 1944 en 1945. Ook worden de ontwikkelingen van internationale samenwerking in Europa na 1945 belicht, evenals de actuele thematiek van vrijheid, democratie en mensenrechten.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Coördinator Personeelszaken, de heer Hans Bredewoud. Telefonisch 024-3974404 of per e-mail: info@bevrijdingsmuseum.nl.

Het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek is op zoek naar versterking van het vrijwilligersteam.

Bekijk alle hulpvragen uit je buurt »