Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Over

OBG biedt verzorging en verpleging aan huis, tal van welzijnsactiviteiten en woonondersteuning zoals alarmering en begeleiding. Daarnaast kun je bij OBG terecht voor het huren van een vergaderruimte, het geven van cursussen of het volgen daarvan. Ook gratis werkplekken met free Wifi en andere gemakken zijn bij OBG voorhanden. Ontmoeten staat centraal in de filosofie van OBG, waarbij waarden als betrokkenheid, respect en betrouwbaarheid de kern vormen van onze visie. OBG, daar doe je mee!

Groepen en organisaties

Seniorencafé Burgerlust” organiseert al bijna 25 jaar tweemaal per maand een dansavond voor ouderen. Deze activiteit is ontstaan toen de behoefte bleek aan contact en ontspanning voor ouderen in het OBG (Oud Burgeren Gasthuis te Nijmegen, opgericht in 1592) tijdens schoolvakanties als familie en vrienden op vakantie waren. Dit ging zo goed, dat Seniorencafé Burgerlust als één van de vele activiteiten tot de dag van vandaag wordt voortgezet en bezocht wordt door tussen de 60 en 80 ouderen uit Nijmegen en omgeving. De muziek wordt om beurten verzorgd door een zestal vaste (beroeps-) entertainers. Een twintigtal vrijwilligers verzorgt volgens rooster de bar en de bediening.
Verwijderde gebruiker
Een Repair Café is een zaal vol gereedschap en materialen deskundige hulp bij (bijna) elke reparatie ontspanning en inspiratie. Elke derde zaterdag van de maand. (Niet in juli, augustus en december)
Ik coach ICT professionals die beter om willen gaan met lastige situaties in hun werk. Daarnaast help ik gemeentes, woningcorporaties en bewoners met vraagstukken rondom online buurtcommunicatie.

Producten & Diensten

Meer business door je bedrijf aantrekkelijk te positioneren
Ik organiseer sessies voor ondernemers. Je leert meer over positioneren en communicatie van je bedrijf. Welke doelgroep kies je. Wat is ...

Berichten