Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Over

In een Stip kun je allerlei vragen stellen, bijvoorbeeld over wonen, inkomen, formulieren, zorg en opvoeding. En je kunt er ook informatie krijgen over activiteiten en cursussen in de wijk. Het is een plek voor ontmoeting en verbinding.

Groepen en organisaties

Stip Oost heeft het initiatief genomen om het stukje grond bij het gebouw bruikbaar te maken voor een moestuinproject voor de buurt.
Over ons Oog voor Elkaar Oost is een organisatie van vrijwilligers & wijk professionals in Nijmegen Oost. Wij werken actief aan een wijk en stad tegen eenzaamheid. Wij willen bestaande initiatieven, organisaties en personen die dicht bij de doelgroep staan, hierbij betrekken . 1 x per jaar organiseren we een grote activiteit waar het thema ‘eenzaamheid in de wijk’ centraal staat. We motiveren & faciliteren bestaande en nieuwe initiatieven met raad en daad. We focussen ons op de grote groep ‘babyboomers’ omdat deze groep een risicogroep gaat worden én nu nog in staat is in actie te komen voor zichzelf en anderen. Daarnaast sluiten we geen groepen uit. We geloven in de kracht van burgers en laten ons helpen door de continuïteit van professionals en de gemeente.

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.