Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

12 oktober Integratie Lunch

Karoline Snip (STEP)
13 september 2017 , 367x gelezen

Samen eten, samen praten

Iedereen is welkom op donderdag 12 oktober voor de jaarlijkse integratie lunch bij STEP in samenwerking met OKC Sam Sam. Dit jaar zijn er leuke prijzen te winnen tijdens het integratiespel. We verwachten ook een speciale gast.

Tijdens de lunch kun je mensen ontmoeten uit verschillende culturen. De bedoeling is dat iedereen iets te eten meeneemt om samen te delen met anderen. Koffie en thee is gratis. Graag vooraf opgeven, dan reserveren we een plaats. Geef je op bij STEP telefonisch (024-323 32 35) of per mail info@stepnijmegen.nl

De lunch wordt gehouden naar aanleiding van het initiatief 'het Nationale Integratie Diner'. Op veel plaatsen in Nederland wordt op 12 oktober samen gegeten en gesproken door mensen uit verschillende culturen tijdens een diner, of zoals bij STEP een lunch. Doel van het samen lunchen is om op een ontspannen en smakelijke manier elkaar beter te leren kennen en te begrijpen.

De lunch vindt plaats in het gebouw van STEP schuin tegenover wijkcentrum Villa Nova, Derde van Hezewijkstraat 6, Nijmegen. De lunch is van 11.30 tot 13.00 uur.

Geef je op bij STEP telefonisch (024-323 32 35) of per mail info@stepnijmegen.nl

Kijk ook op onze website: http://stepnijmegen.nl/integratie-lunch-12-oktober/

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป