Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

13 moeders boffen

p plevier (Kinderdagverblijf poespas)
10 mei 2018 , 712x gelezen

Gratis stoelmassage voor Poespasmoeders bij kinderdagverblijf Poespas op Moederdag op zondag de 13e: da’s nog eens boffen!

In overleg met Pascale Plevier van kinderdagverblijf Poespas geeft Anne Marie van Heijkoop op zondag 13 mei (Moederdag) vanaf 10 uur ’s ochtends 13 gratis stoelmassages aan moeders die hun kindje naar Poespas brengen. Poespas maakt van deze 13e een Geluksdag!

Poespas onderscheidt zich door bijzondere activiteiten aan te bieden. Regelmatig staat er een theatrale, muzikale fantasievolle activiteit op de agenda. Er komen externe mensen maar ook in eigen regie worden vele boeiende leerzame spelletjes georganiseerd. Jaarlijks organiseren ze een ouder-kind-dag op een zondag. Nu komen ze in samenwerking met Anne Marie met een ludiek prettig moederdagaanbod. Natuurlijk worden de moeders ook door hun kindje in het zonnetje gezet. Knutselen doen de Poespaskids zeer regelmatig en voor alle mama's is er ook een zelfgemaakt prachtkado. Ze spelen dagelijks buiten in een prachtige grote groene tuin. Ouderwets spelen met aandacht voor elkaar en ervaringsgericht ontdekken komt dagelijks aan bod. Er is nog plaats voor baby's en peuters en zaterdag 12 mei is er van 10,00 uur tot 12.00 uur een open dag

Anne Marie van Heijkoop is al gediplomeerd stoelmasseur en is zich nu aan het bekwamen als shiatsu therapeut. Zij heeft een shiatsu praktijk aan de Ubbergseveldweg 18. Binnen de opleiding tot therapeut wordt een stoelmassage stage verplicht gesteld om ervaring op te doen met het achter elkaar behandelen van mensen en ervaren dat de behandelingen een positief effect hebben. De Moederdag bij Poespas kwam voor haar als geroepen.

Ook het personeel boft met de massages. Drie dagen komt Anne Marie tijdens werktijd verschillende medewerksters massages geven. Ze gaan ervaren hoe weldadig en heilzaam de behandelingen zijn.

Stoelmassage wordt door de kleding heen gegeven. Het is een methode om op de werkvloer ontspannende behandelingen te kunnen geven. In een kwartier kom je weer ontspannen van de stoel af. Een korte maar effectieve behandeling. In deze tijd kunnen de moeders globaal drie soorten behandelingen ontvangen, zoals een behandeling tegen stress, een behandeling voor aanwijsbare fysieke klachten aan spieren rond de wervelkolom zoals rugpijn, een stijve nek of een behandeling voor niet direct aanwijsbare klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, allergie of menstruatieklachten.

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »