Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Ben jij aspirant zanger?

Nijmeegs Mannenkoor (KZNM)
4 januari 2019 , 184x gelezen

Ben jij aspirant zanger? 

Op maandag 28 januari 2019 vanaf 19.00 uur worden zangers-in-spe van harte welkom geheten tijdens de Open Repetitie van het Nijmeegs Mannenkoor (90 leden). De locatie waar je dan moet zijn is het Kandinsky College in Nijmegen. Ferdy Kokke, coördinator, informeert je en de andere aspiranten over het wel en wee van de vereniging. Hij gaat dan ook nader in op het repertoire en de zangkunst; deze is voor velen gewoon te leren. 

Tot de pauze is er een kennismakingsconcert. Als je wilt kun je daarna een stemtest doen bij de dirigent. Hij bepaalt of je tot de vereniging wordt toegelaten en in welke stemgroep. Na de pauze zal Ferdy je nader informeren over de mores van het koor. Deze Open Repetitie word je aangeboden. Als je besluit aanwezig te zijn, meld je dan aan bij Ferdy Kokke. Hij is bereikbaar via 0485 75 06 65 of via f.kokke@ziggo.nl. Probeer het gewoon, lekker ontspannend en een leuke hobby.

Aansluitend op deze Open Repetitie begint in februari 2019 de gratis koorschool. Deze cursus (8 lessen) wordt geleid door een zangpedagoog en is een welkome ondersteuning voor beginnende zangers. De koor-school start op maandag 18 februari. Elke driekwartier durende les begint om 18.45 uur voorafgaand aan de wekelijkse repetitie op de maandag.

Website: www.nijmeegsmannenkoor.nl

Koorschool foto (2018): Christ van den Akker

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป