Menu

Uitgelicht:

extra theaterlui GEZOCHT !

Nicole aarts
4 december 2017 , 308x gelezen

GEZOCHT: TONEELSPELERS, DECORBOUWERS, MUZIKANTEN VOOR BENEFIET-VOORSTELLING

Voor een op te zetten kindertheaterstuk (je) waarvan de inkomsten bedoeld zijn voor schoolprojecten in landen in het midden-oosten waar het momenteel minder goed gaat, door oorlog, zoek ik nog extra gemotiveerde deelnemers. We gaan al vanaf januari samen elke week repeteren in een theaterruimte aan de Elzenstraat 4 Nijmegen en ieder die meedoet betaald een klein bedrag voor de huur (rond 2,50 per keer). Streven is elke week, maar het kan zijn dat er een kind niet kan, wat geen probleem is als u toch de huur voldoet. Ik ga uit van 8 repetities op woensdag.

Het betreft een verhaal met teksten bedoeld voor kinderen tussen 9 en 12 om te spelen. Er zijn er al een aantal kinderen die hoofdrollen spelen: een aanvulling kinderen die graag willen spelen en/of decor maken is gevraagd. Echter, u mag als volwassene ook reageren, als u graag een artistieke bijdrage levert, waarbij amateurs heel welkom zijn.

Woensdag 10 januari is de eerste repetitie om 16:30 uur tot 18 uur. 

We lezen dan het script door en verdelen rollen onder elkaar.

Later in het proces wordt er extra gerepeteerd op vrijdag na school (15:30 uur) door hoofdrollen.

Hopelijk hebben we rond maart al “iets” dat we kunnen brengen voor publiek en gaan we dit 1 x doen op een vrijdag/zaterdagavond 19 uur. Het wordt dus een voorstelling voor kinderen. Ouders kunnen bij mij terecht voor meer informatie en opgave. Iedereen is welkom, ook als je geen ervaring hebt met toneel. Doei en tot gauw hoop ik, Nicole Aarts (script: zie ook www.nicoleaarts-kunst.nl. mijn bedacht script onder enige hulp van Schrijfschool en staat redelijk vast). nicoleaarts1@kpnplanet.nl OF FACEBOOK BENEFIETPROJECT KINDERTHEATER ROZET voor een update van informatie.

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป