Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek zoekt vrijwilligers!

Charlotte Schuurs (Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945)
12 april 2018 , 645x gelezen

Heb je altijd al vrijwilligerswerk bij het Nationaal Bevrijdingsmuseum willen doen? Grijp dan nu je kans! Het museum is op zoek naar:

  • Vrijwillige medewerker m/v in het Museumcafé. Inzet: hele dagen, minimaal twee keer per maand zowel door de week als in het weekend. In deze vrijwilligersfunctie ontvangt en bedient u de bezoekers in het café van het museum. Naast het schenken van diverse dranken en het uitserveren van tosti’s en gebak bent u ook verantwoordelijk voor het schoonhouden van het café. Ook kunt u gevraagd worden een lunch voor groepen te verzorgen. Cafémedewerkers staan in principe de gehele dag individueel ingepland, met uitzondering van hoogtijdagen, bijzondere evenementen of de komst van grote groepen. 

  • Vrijwillige gastheer/gastvrouw Entree/Winkel. Medewerker die de bezoekers professioneel, klantvriendelijk en enthousiast kan ontvangen. Inzet: hele dagen, minimaal twee keer per maand zowel door de week als in het weekend en in vakantieperiodes. In deze vrijwilligersfunctie ontvangt u de bezoekers bij binnenkomst van het museum en geeft u een korte introductie. Gezien het grote aantal Duits- en Engelstalige bezoekers is kennis van deze talen van belang. Daarnaast bedient u de kassa’s van zowel de entree als de museumwinkel en alle daarbij behorende werkzaamheden. 


Bent u professioneel, klantvriendelijk, enthousiast en kunt u goed zelfstandig werken, meld u dan aan!

Het museum biedt een plezierige werksfeer, een professioneel opleidingstraject, een reiskostenvergoeding en een collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering.

Het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 is een historisch-educatief museum over de gebeurtenissen rond de bevrijdingsge­schiedenis van Nederland en Europa in 1944 en 1945. Ook worden de ontwikkelingen van internationale samenwerking in Europa na 1945 belicht, evenals de actuele thematiek van vrijheid, democratie en mensenrechten.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Coördinator Personeelszaken, de heer Hans Bredewoud. Telefonisch 024-3974404 of per e-mail: info@bevrijdingsmuseum.nl. 


Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »