Menu

Uitgelicht:

Het Hobbycentrum, nu ook voor kinderen!

Hobbycentrum Nijmegen-Oost (Hobbycentrum Nijmegen Oost)
11 september 2018 , 275x gelezen

De creatieve kinderworkshops bij het Hobbycentrum zijn KEI-LEUK!

Hobbycentrum Nijmegen Oost heeft elke 1ste en de 3de woensdag van de maand van 14.30 tot 16.00 alle creatieve materialen voor de kinderen klaarstaan. Normaal gesproken komen alleen (jong-) volwassenen en ouderen bij het Hobbycentrum voor de creatieve cursussen, maar nu hebben we een team van 5 vrijwilligers die samen met kinderen mooie dingen gaan maken. Plezier en creatief bezig zijn is het belangrijkste tijdens deze kinderworkshop. Elke keer staat de kinderworkshop in het teken van een ander thema en wordt er gewerkt met verschillende materialen, zoals stof, papier, karton, verf en hout. Maskers maken, handpoppen maken, kleien, sieraden maken, timmeren.... en ja..... ook de ideeën van de kinderen zijn natuurlijk van harte welkom!

Gelukkig gaat Stichting Leergeld Nijmegen er voor zorgen dat alle kinderen kunnen meedoen aan onze creatieve workshops voor kinderen! De kosten voor deelname (incl materiaal) is 2 euro per keer. Ouders met minimum inkomen kunnen deze kosten via Stichting Leergeld vergoed krijgen. Meer informatie hiervoor kun u krijgen bij de beheerders van het Hobbycentrum of via de site https://www.leergeldnijmegen.nl/voor-wie

De eerstvolgende keren voor de kinderworkshop is woensdag 19 september, 3 oktober, 17 oktober, 7 november, 21 november! Graag twee dagen voor de activiteit aanmelden via mail (info@hobbycentrumnijmegenoost.nl) of telefoon (024-3231330)

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »