Menu

Uitgelicht:

Recreatieve actie voor slachtoffers bosbrand Portugal!

Marisha Maas
13 november 2017 , 391x gelezen

In september draaide ik bijna een maand lang mee in het ruige dagelijkse buitenleven op Quinta do Tapado, van Christine en Dirk in Portugal. Amper twee weken later, op 15 oktober, werd in één nacht tijd vrijwel alles waarvoor dit echtpaar 14 jaar lang geknokt had verwoest door een vuurstorm. Gegrepen door hun sobere levenswijze en duurzaamheidsstreven hoop ik middels crowdfunding een klein steentje bij te dragen aan wederopbouw van hun quinta – en aan een sprankje hoop voor de toekomst. Maarrr… ik vraag niet maar zo (alleen) om “puur geld”; ik doe je in ruil hiervoor een.. schitterend aanbod!


Recreatieve actie voor slachtoffers bosbrand Portugal? Ja, als volgt dus!

Jij en jouw vriend(inn)en een gezellige middag of avond, met elk een SCHITTEREND BLIK ALS GLANSRIJK RESULTAAT (leuk als [kerst]decoratie of [kerst]cadeau)! Zie hier wat voorbeelden, ter inspiratie!

Christine en Dirk, wiens Quinta do Tapado in Portugal op 15 oktober vrijwel volledig verwoest werd door een vuurstorm, een SPRANKJE LICHT VOOR DE TOEKOMST!

Hoe?

* Op een gezamenlijk af te spreken dag/tijd (tot in de 3e decemberweek)
* Bij voorkeur bij jou thuis - maarrr.. kan ook bij mij, in Altrade in Nijmegen-Oost dus! [of elders, op een zelf te regelen plek]
* Duurt ongeveer 2 uur
* Voor 3 tot 8 personen
* €12,50 p.p., incluis gereedschappen en materialen én led-lichtjes en batterijen.
* Méér betalen mag natuurlijk ook, alles boven €4 (onkosten pp) is voor Portugal!

Interesse? Bel of mail me om praktisch kort te sluiten: Marisha: 06 28478946 / marishamaas@gmail.com 

Ps. Bijdragen aan wederopbouw en hoop voor de toekomst mág natuurlijk ook zónder recreatieve inspanning – volg daarvoor de volgende link (géén registratie nodig!):

https://www.doneeractie.nl/in-een-nacht-van-droom-naar-nachtmerrie/-4478 

Meer weten of zien over Quinta do Tapado?

Zie de eigen website van Christine en Dirk, de FB pagina die hun zoon specifiek n.a.v. het gebeuren aanmaakte, en/of mijn weblog over mijn eigen ervaringen destijds.


Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »