Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Schrijf- en gespreksgroep - wat heeft de verteller van je onbewuste je te vertellen?

Olga Verbeek
11 januari 2019 , 223x gelezen

In je onbewuste woont een verteller die vaak meer over je weet dan je zelf in de gaten hebt. Deze verteller drukt zich graag uit in beelden, dromen en metaforen. Zou je willen onderzoeken wat deze verteller jou te vertellen heeft? Wil je jezelf beter leren kennen, en wat voor jou van diepste waarde is? Vind je het leuk om anderen te ontmoeten aan de hand van mooie, betekenisvolle gesprekken?  

Vanaf woensdagmiddag 20 februari zal er een schrijf- en gespreksgroep van start gaan in Huiskamerrestaurant Babylon. Deze schrijf- en gespreksgroep is speciaal bedoeld voor vrouwen in de leeftijd van 45 tot 75 jaar. Aan de hand van korte, speelse schrijfopdrachten laten we onze verteller aan het woord. Dit levert soms verrassende inzichten op. We gaan met elkaar in gesprek over onze verhalen, en leren zo niet alleen onszelf, maar ook elkaar beter kennen.  

Deze schrijfgroep wordt begeleid door twee ervaren vrijwilligers. Er zijn geen kosten aan verbonden, alleen voor eventuele consumpties.  

Waar: Huiskamerrestaurant Babylon, Kwakkenbergweg 150, Berg en Dal.  

Wanneer: 20 februari, 6 maart, 20 maart, 3 april, 17 april en 1 mei, van 14:00 – 15:30.  

Voor wie: Vrouwen tussen de 45 en 75 jaar.  

Begeleid door: Fransje Meier en Gonneke Janssen 

Aanmelding of vragen: Dat kan via Olga Verbeek, coördinator van het Centrum Ontmoeting in Levensvragen, via o.verbeek@sterker.nl of telefonisch via 06-34 77 88 02Kijk voor meer informatie ook op www.ontmoetinginlevensvragen.nl.


 Centrum ontmoeting in levensvragen

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »