Nijmegen-oost.nl

Inloggen of inschrijven

Inschrijven


Achtergrond

De Wijkwebsite maakt contact tussen bewoners en organisaties in Nijmegen-Oost een stuk makkelijker. Hierdoor is leuker en eenvoudiger om samen te werken aan een prettige, fijne, veilige en gezonde buurt. Een buurt om in te leven, wonen en te werken. Dat gaat niet vanzelf! Dit kan alleen maar als bewoners en organisaties uit de buurt meedoen.  Op deze wijkwebsite kun je als bewoner, professional of bedrijf jezelf tonen en informatie delen met de buurt. Stimuleer ook je buren om mee te doen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 

Inschrijven

Alle informatie op de Wijkwebsite voor Nijmegen-Oost is voor iedereen gratis en vrij opvraagbaar. Wil je zelf informatie toevoegen op de Wijkwebsite? Bijvoorbeeld een advertentie op het prikbord of een evenement van je organisatie in de wijkagenda? Ook dit is gratis, maar we willen graag dat je je eerst inschrijft. Elke inwoner van Nijmegen-Oost kan en mag dat doen. Om je te kunnen inschrijven, vragen we je voor- en achternaam, je e-mailadres - waarmee je je ook aanmeldt en een zelfgekozen wachtwoord. Daarnaast vragen we je (werk)adres. Deze informatie is voor andere gebruikers niet zichtbaar. We gebruiken het (werk)adres om je gericht te kunnen informeren over wat er bij jou in de buurt gebeurt.

Privacy

Om jou en je buurtgenoten een zo goed mogelijke service te bieden vragen wij je om op jezelf op deze website persoonlijk te laten zien. Waarom doen we dit en wat gebeurt er vervolgens met je gegevens? Hieronder vertellen we dit. Heb je nog vragen? Mail deze naar

De meeste informatie op de Wijkwebsite bekijk je zonder jezelf aan te melden. Wil je echter informatie toevoegen (zoals bijv. een advertentie of een reactie op een bericht), dan vragen we je om je eerst bekend te maken en je te registreren. Zo borgen we al een heel stuk de veiligheid en vertrouwdheid op deze website.

Het doel van de Wijkwebsite is om met elkaar als buurtbewoners een nog leukere, gezelliger en betere buurt te krijgen. Om wat beter te weten wat er allemaal in je buurt gebeurt. Wie er nog meer wonen. Hoe je elkaar af en toe met kleine dingen kunt helpen. Een goede buur is immers beter dan een verre vriend! Om elkaar te helpen moet je wel weten wie er nog meer in je buurt wonen, wat voor mensen dat zijn en waarmee je elkaar dan kunt helpen. Hiertoe heb je wat meer informatie nodig. Deze informatie vind je voor een deel op de Wijkwebsite. Hoe completer en beter de informatie is, hoe beter je elkaar kunt helpen. Daarom vragen we je op deze website wat meer over jezelf te vertellen. Hoe je heet en waar en hoe je woont.  

Emailadres
Je emailadres gebruiken we om je een nieuw wachtwoord te sturen als je dat kwijt bent. En als je aangeeft dat je de wekelijkse buurtmail graag ontvangt, sturen we deze naar dit emailadres. Verder gebruiken we je emailadres bij het plaatsen van een advertentie of helpende hand op het prikbord. In de advertentie tonen we je emailadres zodat een geïnteresseerde koper jou kan benaderen. Tip: gebruik naast je persoonlijke emailadres een apart emailadres waarmee je jezelf registreert op allerlei publieke websites. 

Postcode en huisnummer
Met je postcode en huisnummer kunnen we je via de Wijkwebsite precies informeren over wat er bij jou in de buurt gebeurt of gaat gebeuren. Dat zie je op de site in jouw BuurtRadar en in jouw wekelijks buurtmail. 

Telefoonnummer
Je telefoonnummer kun je op twee plekken op de site opgeven:

  • Optioneel, in je profiel. We tonen dit NIET aan de bezoekers van de site.
  • Optioneel, bij een advertentie die je op het prikbord plaatst. Dit tonen we WEL aan bezoekers. Om het tonen van je telefoonnummer op deze site te beperken, verwijder je advertentie zodra deze niet meer nodig is. Het kan zijn dat Google dan toch nog je advertentie toont in de zoekresultaten. Hieraan kunnen wij helaas weinig doen.


Overige gegevens in je profiel

In je profiel kun je heel veel informatie kwijt. Bijvoorbeeld een foto van jezelf, achtergrondinformatie, voor welke organisaties in de wijk jij actief bent. Deze informatie laten we zien als mensen op jouw naam klikken.  Wil je niet dat je profiel zichtbaar is voor anderen? Zet dan het vinkje uit achter 'maak mij zichtbaar voor de buurt'.

Tenslotte
Het kan natuurlijk zijn dat je geen enkele informatie over jezelf op deze website wilt plaatsen. Dat respecteren we. In dat geval adviseren we je om je niet te registreren op de Wijkwebsite. Je kunt dan nog wel informatie raadplegen, maar je kunt geen gegevens toevoegen. Maar we hopen natuurlijk dat je net zoals heel veel andere buurtbewoners met ons meedoet. Het doel van deze website is tenslotte om met elkaar als buurtbewoners een nog leukere, gezelliger en betere buurt te krijgen!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.