top of page

LA PADELLA

Wij bezorgen in Nijmegen, Lent, Berg en Dal, Groesbeek en Beek-Ubbergen, Malden

 

Wij bezorgen kosteloos maandag t/m zondag

KOOKWORKSHOP

Met elkaar koken uit de streek en vervolgens dit met elkaar nuttigen onder het genot van een drankje. Aanvang: 19.00 uur tot 22.00 uur.          4-gangen diner - € 65,00 incl. wijn & sapjes

- 19 April 2024 Liguria

- 17 Mei 2024 d'Abruzzo

- 14 Juni 2024 Calabria

- 30 Augustus 2024 Puglia

- 27 September 2024 Emilia Romagna

- 1 November 2024 Marche

- 13 December 2024 Natale

Aanmelden via mail: mennobaas@gmail.com

KOOKCURSUS Italiaanse basistechnieken
Elke maand starten wij ook een kookcursus
Italiaanse basistechnieken bestaande uit 6 avonden! 

 

TAVOLA APERTA

1 x per maand organiseren wij een Tavola Aperta. Aanschuiven aan tafel voor een heerlijk 4-gangen diner!

slak_zwart.jpg

Laboratorio di cucina Italiana

culi-Nijmegen_MG_1934.jpeg

MENNO BAAS

Gefascineerd ben ik door de Italiaanse keuken

door de eenvoud die voortkomt uit in feite een armoedige keuken.

 

Eten wat je oogst uit je moestuin, een varken dat rondscharrelt op je erf en natuurwijnen. 

Allemaal de basis van fantastische smaken,

met een puurheid die je nergens anders aantreft.  Met die filosofie kook ik en bereid ik eten voor u.

 

Ik kom dat bij u bezorgen! Bijgevoegd zijn de instructies om het op te warmen en komt het op tafel alsof het zojuist is klaar gemaakt.


Hadrianus heeft spijt dat hij niet nu aan de

riva dei Waal is gelegerd.

Pasta ingrediënten
Reservations

Italiaanse kookcursus 6 avonden 

Kookcursus Basistechnieken in de Italiaanse keuken

 

 

Voor wie nog geen of weinig ervaring heeft met Italiaans koken starten we in Januari 2024 weer met de kookcursus technieken in de Italiaanse keuken. In 6 avonden komen de beginselen van het Italiaanse koken aan de orde. We werken in een kleine groep zodat er voldoende aandacht is om iedereen individueel te begeleiden.

 

Doel van de cursus is door productkennis en het leren van basistechnieken zonder recept een lekkere Italiaanse maaltijd kunnen bereiden.

 

De cursus start in Maart en zal vervolgens wekelijks op dinsdagavond of donderdagavond plaatsvinden van 19.00 tot 22.00 uur. De gerechten worden gezamenlijk gekookt, geproefd en gegeten met een glas wijn of non-alcohol. 

 

De kookcursus vindt plaats in  de Buurtkamer in het Kulturhus, Roerdompstraat 6 in Beek Ubbergen.We werken met verse producten.

Opzet van de cursus:

Les 1: Antipasti. Technieken en recepten om heerlijke voorgerechten te maken

Les 2: Pasta. Zelf pastadeeg maken en verwerken, bijzondere pasta’s maken (gekleurd en gevuld).

Les 3: Risotto. Bouillon en risottogerechten maken.

Les 4: Pastasauzen en pesto’s. De basisbeginselen van pastasauzen en het maken en gebruiken van pesto.

Les 5: Secondi. Hoofdgerechten, bereiden van vlees, vis en vegetarische hoofdgerechten.

Les 6: Dolci, nagerechten, tiramisu, panna cotta e.d.

De kookcursus Basistechnieken in de Italiaanse keuken vindt op de volgende data plaats:

Dinsdagavond 2024: 23 April, 14, 21, 28 Mei en 4, 11 Juni 2024

Dinsdagavond 2024: 27 Augustus, 3, 10, 17, 24 September en 1 Oktober 2024

Dinsdagavond 2024:  8, 15, 29 Oktober en 5, 12, 19 November 2024
 

Op deze avonden wordt van 19.00 tot 22.00 uur gekookt, geproefd en gegeten met een glas wijn of non-alcohol. 
Het gebruik van keukengereedschap en machines is op eigen risico. Graag zelf een schort meenemen.

 

De kosten van de cursus zijn € 295,00 vooraf te betalen.

 

Uw inschrijving is definitief op het moment dat het cursusgeld bij ons binnen is. Er kunnen maximaal 8 mensen deelnemen aan de cursus. Bij minder dan 5 inschrijvingen zal de cursus niet starten. Wanneer u een avond niet aanwezig kunt zijn wordt dit niet verrekend, u kunt wel iemand anders in uw plaats laten gaan. Bij annulering na 4 oktober wordt de helft van het cursusgeld afgerekend.

Wilt u zich aanmelden voor de cursus of heeft u vragen hierover stuurt u mij dan een mail mennobaas@gmail.com of bel 06-123 20 427.

Contact: mennobaas@gmail.com

mobiel 06-123 20 427

Contact

Dank voor uw bericht

Schrijf u nu in

bottom of page