THE GYM FOR

PERSONAL TRAINING

& COACHING

Welkom bij Immovation!

Wij zijn The Gym voor Personal Training & Coaching in Nijmegen.

Wil jij afvallen of weer lekker in je vel zitten?

Kun jij wat extra veerkracht en focus gebruiken?

Dan ben je bij ons precies goed!

Wij bieden je graag de fysieke en mentale training om jouw vitaliteit te vergroten.


Wij ontmoeten je graag!

PERSONAL TRAINING & COACHING

Afvallen

Wil je graag wat kilo’tjes kwijt? Ben je snel buitenadem na een kort sprintje? Is sport voor jou een uitdaging om vol te houden? Val af onder begeleiding van onze Personal Trainer & Coach. Zo kan jij voortaan verantwoordt genieten van jouw heerlijke bietje

Energie & Focus

BE WILD! Uitdaging is noodzaak om vrijheid en vitaliteit te ervaren in je leven. Personal Training biedt jou precies de persoonlijke uitdaging die jou motiveert om je doelen te bereiken. Mentale veerkracht, fysieke energie en meer gefocust leven vergroot je gevoel van vrijheid!

Daadkracht & Effectiviteit

Drukke agenda’s, sociale verplichtingen, een gezin ‘runnen’ zonder achter de feiten aan te hobbelen? Kom trainen onder begeleiding van een personal trainer en ervaar meer daadkracht, efficiëntie en regie in je leven.

AANBOD

Personal Training

& Coaching

Kom trainen onder begeleiding van onze Personal Trainer om jouw fysieke en mentale doelen te bereiken. Vind door het trainen onder begeleiding het vertrouwen in je lijf terug en het plezier tijdens sporten. Laat je uitdagen en verrassen door nieuwe perspectieven op bewegen en vitaliteit.


Coaching

Naast fysieke uitdaging is het een kunst om de juiste uitdaging te vinden tussen je oren. Heb je behoeften aan een sparringpartner of een coach die samen met jou de weg naar jouw doel bewandeld?

Wij weten dat jij alles al in je hebt om jouw ideale leven te bereiken. Gun jezelf de ruimte om die samen met onze coach te onderzoeken.

Projects

Immovation is ook als Education Designer in te huren voor projecten binnen jouw organisatie of bedrijf. Heeft jouw team behoeften aan een nieuw perspectief om de neuzen dezelfde kant op te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor meer informatie, neem contact op.