AcupunctuurNijmegen.NL Praktijk de Bruijn

Acupunctuur, bewegings- en pijntherapie

WELKOM BIJ ACUPUNCTUUR NIJMEGEN 

Acupunctuur is een veilige behandelwijze waarmee veel klachten behandeld worden. Bij o.a. klachten aan rug-, nek- en schouder, stress, burn-out, hyperventilatie, hoofdpijn, whiplash, hooikoorts, blessures, vermoeidheid, RSI, burn-out, interne klachten en chronische pijn helpt acupunctuur. Wellicht kampt u al geruime tijd met klachten? Een acupunctuurbehandeling richt zich op de oorzaken die uw natuurlijk herstel in de weg staan. Acupunctuur is geen wondermiddel maar wel een behandeltechniek die met goede resultaten ingezet wordt bij het genezen dan wel dragelijker maken van diverse aandoeningen. De Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur heeft voor u een informatievideo gemaakt. Deze video laat zien hoe zorgvuldig NVA-acupuncturisten werken. 

COMBINATIEBEHANDELING ACUPUNCTUUR/FYSIOTHERAPIE/DRY NEEDLING

Veel klachten zijn zeer geschikt voor een gecombineerde therapie. Acupunctuur en beweging vullen elkaar aan met een beter en sneller resultaat. Deze behandelcombinatie wordt door uw zorgverzekeraar vergoed vanuit de aanvullende verzekering: alternatieve therapie én fysiotherapie/beweegzorg.

INFORMATIESPREEKUUR (KOSTENLOOS EN VRIJBLIJVEND) 

Praktijk de Bruijn heeft een InformatieSpreekuur. U belt 024 3229972 en maakt een afspraak voor een vrijblijvend informatief gesprek. Tijdens dit gesprek (30 minuten) kunt u uw vragen stellen en met mij en de praktijk kennismaken. Jan Willem de Bruijn, MSc. acupuncturist (NVA), fysiotherapeut (KNGF), bewegingswetenschapper (UniMaas) Behandelingen acupunctuur en fysiotherapie vallen NIET onder het verplichte eigen risico.

AcupunctuurNijmegen.NL Praktijk de Bruijn Berg en Dalseweg 101, Nijmegen
Meer informatie
Deel dit bericht!