Veelgestelde vragen


Waar zie ik hoeveel kranten ik moet bezorgen?
Elk team heeft een eigen pagina op nijmegen-oost.nl. Voor bijvoorbeeld team 22 is dat https://nijmegen-oost.nl/pagina/no-22 Daar vind je alle informatie over de bezorging. Let op: vanaf juni bezorgen we álle kranten (behalve bij NEE/NEE-stickers), daarover volgt nog een bericht en ook vullen we de aantallen aan.

Waarom zitten er afwijkende stickers op brievenbussen? En wat doen we met 'Fan van Oost'-stickers?
De meeste stickers zijn uniform, al kan er een kleurverschil zijn. We hebben ook enkele afwijkende (Loesje)stickers gezien. Vanaf juni bezorgen we álle Wijkkranten, dus in de bussen met een NEE/JA-sticker én bussen met geen sticker.

Stop dus geen kranten in brievenbussen met NEE/NEE-stickers, behálve als er een 'Fan van Oost'-sticker naast is geplakt; die mensen zijn 'tientjeslid' en moeten dus zeker de krant krijgen. De stickers 'Fan van Oost' worden bij onze 'Fans'  bezorgt vóór 20/21 juni.

Is het veilig met de Coronacrisis?
Volgens het RIVM is de kans klein dat je ziek wordt als je post of pakketjes aanraakt. De kans is nóg kleiner als je je handen wast en niet met je handen in je gezicht komt. Lees hier de meest actuele informatie op de RIVM-site.

Ik kan een keer niet bezorgen. Aan wie geef ik dat door?
Dit kun je het beste bespreken met de mensen uit je team. Wellicht ken je ook iemand anders die het eenmalig van je kan overnemen? Als je er samen niet uitkomt: stuur op tijd een mail naar . Je kunt desnoods ook Karin whatsappen (niet bellen) op 06 373 42 271.

Wie zitten er in mijn team?

Elk team heeft een eigen pagina. Voorbeeld: je zit in team 22. Google dan op: https://nijmegen-oost.nl/pagina/no-22. Daar vind je alle informatie over je team, zoals je teamgenoten en ook alle straten waar jullie bezorgen.