Inloggen of inschrijven

Pluryn

Leren

Kinderen en jongeren met een handicap of gedragsproblematiek hebben het niet altijd gemakkelijk op een gewone school. Bij Pluryn kunnen ze zichzelf zijn. Leren kan bij Pluryn op verschillende niveaus en in verschillende richtingen. Heeft een jongere moeite met leren, al dan niet door een beperking of gedragsproblemen? De scholen voor speciaal onderwijs zijn daar speciaal voor toegerust. In de regio Nijmegen is dat de Tarcisiuschool. Pluryn werkt ook nauw samen met andere scholen.
Bij het REA College Nijmegen in Lindenholt leren jongeren een vak. Of ze volgen een erkende AKA-opleiding.
Voor wie goed kan leren, is er De Monnikskap. Deze afdeling van het Dominicus College in Nijmegen geeft aangepast onderwijs (gymnasium, atheneum en havo) aan leerlingen met een handicap of langdurige ziekte.
Jongeren én volwassenen kunnen cursussen volgen bij Pluryn Leert! Je kunt er bijvoorbeeld leren met geld omgaan en internet gebruiken. De cursussen kunnen soms ook een voorbereiding zijn op een opleiding.

Kijk ook op de website van Pluryn.
Voor nog meer informatie kun je terecht bij het klantenbureau van Pluryn, tel. 088 779 50 00, e-mail: l


Deel dit bericht!

Meer producten & diensten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.