Inloggen of inschrijven

Pluryn

Werken

Pluryn maakt veel werk maakt van het zoeken naar en creeren van werkplekken voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn volop mogelijkheden. Bij de maatschappelijke ondernemingen van Pluryn en bij bedrijvenprojecten. Alle activiteiten van Pluryn op het gebied van werken en leren zijn samengevoegd onder de naam PlurynWerkt.
Pluryn helpt mensen met een arbeidshandicap bij het zoeken naar een baan. Daarbij kijken we goed naar wat iemand kan en wil. 
Wie niet in aanmerking komt voor een betaalde baan, kan onbetaald werk doen bij bedrijven en organisaties. Pluryn heeft veel contacten. Er zijn bedrijvenprojecten waar meerdere mensen tegelijk werken en individuele werkplekken. Een begeleider zorgt voor ondersteuning. In Nijmegen kun je werken bij busmaatschappij Breng, Radboud UMC, ZZG Zorggroep, Leemkuil, NEC en Buurtteam Bottendaal.
Pluryn helpt je ook als je voor je zelf wilt beginnen.
Bij de maatschappelijke ondernemingen van Pluryn werken mensen in een beschermde omgeving. Zij bereiden zich voor op het werken in een bedrijf of hebben er arbeidsmatige dagbesteding. De maatschappelijke ondernemingen in Nijmegen zijn Blixem, Coffyn, Brood op de Plank, Meneer Vos en Bikewerk.
Kijk voor meer informatie op de website van Pluryn.
Voor meer informatie kun je terecht bij het klantenbureau van Pluryn, tel. 088 779 50 00, e-mail:


Deel dit bericht!

Meer producten & diensten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.